Haberler

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

Güncelleme:

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek? 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Akrep Dolunayı'nın burçlar üzerindeki etkisi merak konusu oldu. Bu önemli astrolojik olayın her bir burç üzerinde farklı etkileri olacak ve bu etkiler kişisel yaşamdan iş hayatına kadar birçok alanda hissedilebilecek.

Gökyüzünde gerçekleşen olaylar burçları doğrudan etkiliyor. Astroloji severler, dolunay dönemlerini yakından takip ediyor. Sıradaki dolunay ise Akrep burcunda. AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN?

23 Nisan 2024 tarihinde Akrep burcunda bir dolunay yaşanacak. Türkiye saati ile 24 Nisan 01.46'da yaşanacak olan Dolunay, Dünya saati ile 23 Nisan 23.49 sularında yaşanmaya başlanacak. Akrep dolunayı kişisel hayatlara odaklanılan bir dönem olacak. Pluton'un Kova hali hayat sorgusunun artmasını, ilişkileri, hayatta nereden nereye gidildiğinin düşünüldüğü bir dönem olacak. 2021 Kasım tarihinden beri kendisinin bir oradan bir buraya savrulduğunu hisseden kişiler bu dolunayda biraz yorgun hissedecek.

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

Aynı zamanda Dolunay'ın içinde Merkür'ün de ateş burcundaki retro hali ve aynı zamanda Uranüs ve Jüpiter'in kavuşumu, gökyüzünde gezegenlerin arasında bir birleşim oluşturduğunun fark edilmesini sağlayacak.

BOĞA VE AKREP BURÇLARI

Boğa ve akrep burçları ilişkilerinde büyük dönüşümler yaşayacak. Geçmişten kalan konularla ilgilenmek durumunda kalabilirler. Bu burçların hafızaları, onları geçmişe sürükleyebilir.

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

KOÇ, YENGEÇ, TERAZİ, OĞLAK

İlişkide veya evlilikte motivasyonun düştüğü, bazı konuların artık heyecan vermediği, kopuk ve rutin bir dönemden geçildiği, içsel anlamda yetememe duygusu ön planda olabilir. Manevi açıdan paylaşımlar azalabilir.

İKİZLER BURCU

Dolunay, ikizler burcu için 6. evde etki gösterecek. Birtakım detayları veya araya sıkışmış eksikler için bu dönemde farkındalık yaşayabilirsiniz. Gözden kaçan bazı konuları dolunay sürecinde daha kolay çözeceksiniz. Sağlık alanında aynı sorundan şikayetçi iseniz bu konuda kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz.

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

ASLAN BURCU

4. evinizde gerçekleşecek bu dolunay ilişkilerinizi sınayacak. Söylemek için sakındığınız ne varsa hepsini söylemek isteyeceksiniz.

BAŞAK BURCU

Öncelikleriniz değişiyor. Kendinizi ifade etmek için farklı yollar deneyeceksiniz. Emeklerinize daha çok değer verilmesinin gerektiğini dile getirecek, hırçın yanınızı ortaya çıkaracaksınız.

AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN? 23 Nisan Akrep Dolunayı burçları nasıl etkileyecek?

YAY BURCU

12. evinizi etkileyen dolunay hayatınızdaki endişeleri törpülemenizi sağlayabilir. Anne çevresine dair konular gündeminizde olabilir.

KOVA BURCU

İtibarınızı, yönetim şeklinizi, aile köklerinizi ilgilendirecek bu dolunay kariyer açısından yükselişe geçirdiğiniz bir süreci de beraberinde getirecek.

BALIK BURCU

Ani iş seyahatlerine hazır olun. Gökyüzü, hatrı sayılır süredir beklediğiniz bir konuda geri dönüşler alacağınızı söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Astroloji 23 Nisan Dolunay Gündem Astroloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title