Haberler

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti İstanbul Bahçelievler adayı kim?

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken AK Parti'nin İstanbul ilçelerinde aday göstereceği isimler de netleşmeye başladı. Tüm illerde belediye başkan adayları belli olan Ak Parti, bugün de İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların isimlerini açıkladı. Peki, AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Bahçelievler adayı kim?

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti'nin İstanbul'un ilçelerinde aday göstereceği isimler de merak ediliyor. Tüm illerde belediye başkan adayları belli olan Ak Parti, bugün de İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını duyuruyor. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların isimlerini açıklıyor. Peki, AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Bahçelievler adayı kim?

AK PARTİ BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. Haliç Kongre Merkezi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan adayının Hakan Bahadır olduğunu açıkladı. Buna göre 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan adayı Hakan Bahadır olmuştur.

AK PARTİ BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAKAN BAHADIR KİMDİR?

Dr. Hakan Bahadır, İstanbul'da ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde eğitim aldı ve aynı üniversitede radyoloji alanında ihtisas yaptı. Mezuniyetinin ardından Mersin Mut Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanarak, aynı dönemde Mut İlçesi Kaymakam Vekilliği görevlerini üstlendi. Mersin'deki görev süresinin ardından Küçükçekmece Milli Eğitim Dispanseri Başhekimliği görevini üstlenen Bahadır, ayrıca özel sektörde sağlık yatırımları yaparak Betatom Emar Görüntüleme Merkezi'ni kurdu.

Nişantaşı Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak akademik alanda çalışmalarını sürdüren Dr. Hakan Bahadır, aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev aldı.

AK PARTİ BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CANLI

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Bahçelievler İstanbul Haliç Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title