Haberler

8 Ocak resmi tatil mi? 8 Ocak Pazartesi günü resmi tatil var mı? İşte 2024 Yılı Resmi Tatiller Listesi

Güncelleme:

2024 yılının başlamasıyla birlikte vatandaşlar ve öğrenciler 8 Ocak'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediyor. Ancak 2024 yılında 8 Ocak Pazartesi günü için herhangi bir resmi tatil bulunmamaktadır. Yılbaşı, Ramazan Bayramı, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İşçi Bayramı, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kurban Bayramı, Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Zafer Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı 2024 yılında kutlanacak resmi tatiller arasında yer alıyor.

8 Ocak resmi tatil mi? Sorusu, 2024 yılının ilk haftasının başlaması kapsamında vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Öğrenciler ve veliler tarafından arama motorları üzerinde konuya ilişkin olarak 8 Ocak Pazartesi günü resmi tatil var mı? Sorusu da sık sık araştırılıyor. Peki, 8 Ocak resmi tatil mi? 8 Ocak Pazartesi günü resmi tatil var mı?

8 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

2024 yılındaki resmi tatil tarihleri arasında 8 Ocak Pazartesi günü herhangi bir resmi tatil bulunmamaktadır. Buna göre 8 Ocak Pazartesigünü resmi tatil değildir. Haberimiz içerisinde yer almakta olan 2024 resmi tatil günleri listesi üzerinden 2024 yılındaki resmi tatil günlerine göz atabilirsiniz.

2024 YILI RESMİ TATİLLER

1 Ocak Pazartesi - Yılbaşı

9 Nisan Salı - Ramazan Bayramı arifesi

10 Nisan Çarşamba - Ramazan Bayramı 1. gün

11 Nisan Perşembe - Ramazan Bayramı 2. gün

12 Nisan Cuma - Ramazan Bayramı 3. gün

23 Nisan Salı - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1 Mayıs Çarşamba - İşçi Bayramı

19 Mayıs Pazar - Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

15 Haziran Cumartesi - Kurban Bayramı arifesi

16 Haziran Pazar - Kurban Bayramı 1. gün

17 Haziran Pazartesi - Kurban Bayramı 2. gün

18 Haziran Salı - Kurban Bayramı 3. gün

19 Haziran Çarşamba - Kurban Bayramı 4. gün

15 Temmuz Pazartesi - Demokrasi ve Milli Birlik Günü

30 Ağustos Cuma - Zafer Bayramı

29 Ekim Salı - Cumhuriyet Bayramı

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Bayramı Ramazan Bayramı Resmi Tatiller Kurban Bayramı Demokrasi Yılbaşı Gençlik Kurban Tatil Çocuk Spor Gündem Gündem Eğitim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title