Haberler

Zonguldak Tır, Minibüs ve Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 4 Yaralı

Tır, minibüs ve hafif ticari araçla çarpıştı: 4 yaralıZonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkıp karşı şeride geçen TIR'ın minibüs ve hafif ticari araç ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Tır, minibüs ve hafif ticari araçla çarpıştı: 4 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkıp karşı şeride geçen TIR'ın minibüs ve hafif ticari araç ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Zonguldak- İstanbul yolunun Ereğli Tersaneler mevkiinde meydana geldi. Urcan Çakır yönetimindeki 81 AY 423 plakalı TIR, dorsedeki sac rulonun kayması sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen TIR, karşıdan gelen 64 yaşındaki İbrahim Öz'ün kullandığı 67 LR 035 plakalı minibüs ve 62 yaşındaki Recep Özcan'ın kullandığı 67 TE 559 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada araçtan fırlayan TIR sürücüsü ile Urcan Çakır, minibüs sürücüsü İbrahim Öz, hafif ticari araç sürücüsü Recep Özcan ve gelini Gülşen Özcan yaralandı. Minibüste sıkışan ve ekiplerin çalışmasıyla kurtarılan İbrahim Öz ile diğer yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde minibüs ve arkasından gelen hafif ticari aracın bir anda kendi şeritlerine geçen TIR'a çarptıkları görülüyor. Çarpışmanın ardından savrularak Gülüç Belediyesi Şantiyesine giren TIR'ın kupa bölümünün açılması ve sürücünün araçtan fırlaması da kameraya yansıdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Özcan İbrahim Öz Zonguldak İstanbul 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title