Haberler

Zonguldak'ta Kaza: 2 Yaralı

Zonguldak'ta, aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobilin, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Zonguldak'ta, aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobilin, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi'ndeki kavşakta meydana geldi. Kavşaktan yan yola girmek isterken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan Hakan Aygün yönetimindeki 67 FA 600 plakalı otomobil, ters yönde kırmızı ışıkta bekleyen Mustafa Çetin yönetimindeki 67 AH 066 plakalı otomobile çarptı. Yaralanan Aygün ve Çetin, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu sırada olay yerine gelen yaralı Mustafa Çetin'in kayınvalidesi 63 yaşındaki Sevinaz Özdemir, damadının durumu hakkında bilgi almaya çalışırken gözyaşlarını tutamadı. Damadının aracını incelerken de ağlamaya devam eden Özdemir, polisler tarafından teselli edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DS,GG(EE/CK) - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çetin Hakan Aygün Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title