Haberler

Zonguldak'ta, 'Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı' başladı.

ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen ' Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı' başladı.

Zonguldak Valiliği, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Çaycuma Belediyesi'nin katkılarıyla Çaycuma Pazaryeri'nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine Vali Ahmet Çınar, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Gıda, tarım ve hayvancılık sektöründeki 105 firmanın stant açarak ürünlerini sergilediği fuarda konuşan Vali Ahmet Çınar, fuarın gıda tarım ve hayvancılık sektörüne önemli katkıda bulunacağını söyledi. Çaycuma'nın tarımda ve kalkınma hızında önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Vali Çınar, şöyle dedi:

"Bu yıl geçen yıla oranla yüzde 40 daha fazla firma fuara katılmış. Bu, Türkiye'nin birçok yerinden buraya firmanın geleceğini, fuarın daha güçleneceğini gösteriyor. Girişimcileri ve çiftçileri tebrik ediyorum. Çok cesur ve vizyonu yüksek arkadaşlarımız çok güzel işler yapıyorlar. Bu da bizi ümitlendiriyor."

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da fuarın sektördeki paydaşları bir araya getirmeyi hedeflediğini söyledi. Geleceği birlikte planlama, birlikte yürümenin yalnızca bölgenin değil, ülkenin de ihtiyaç duyduğu en büyük temel olgu olduğunu anlatan Başkan Kantarcı, "Fuarlar dünyada ekonomik gelişimi sağlar. Katılımcı firmalara ürün ve hizmetlerini tanıtıp yeni çözüm ortakları bulma, marka değeri oluşturma, karşılıklı deneyim aktarma olanağı sağlar, sektörde tanınırlığı arttırır. Ziyaretçilere ise yeni ürün ve hizmetlerle tanışma, teknolojilerini yenileme ve yeni iş bağlantıları kurma imkanı tanır. Katılımcıların hedefledikleri sonuçlara ulaşması en büyük dileğimdir" dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek fuarın açılışı yapıldı. Fuar, 1 Ekim'e kadar ziyaretçilere açık olacak.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Valiliği Bülent Kantarcı Batı Karadeniz Ali Çınar Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title