Haberler

Zonguldak Eski Taş Ocağı Atış Poligonu Oldu

Eski taş ocağı atış poligonu oldu Gürkay GÜNDOĞAN- Hamza DEMİR/ZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta daha önce taş ocağı olarak kullanılması nedeniyle tahrip olan ormanlık alan, atış poligonuna dönüştürüldü.

Eski taş ocağı atış poligonu oldu

Gürkay GÜNDOĞAN- Hamza DEMİR/ZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta daha önce taş ocağı olarak kullanılması nedeniyle tahrip olan ormanlık alan, atış poligonuna dönüştürüldü. Çevresine fidan dikilerek 'iç güvenlik hatıra ormanı' yapılan poligon törenle açıldı.

Kozlu İlçesi'ne bağlı Ilıksu Köyü'nde eski Ereğli yolu üzerinde hazine arazisi üzerinde daha önce taş ocağı olarak kullanılan 22 dönümlük ormanlık alan, Zonguldak Valiliği tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne tahsis edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, eski taş ocağını atış poligonuna çevirerek etrafına da 'iç güvenlik hatıra ormanı' adı altında fidan dikti.

Bugün gerçekleştirilen açılış törenine, Zonguldak Valisi Ali Kaban, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak Başsavcısı Necip Topuz ve daire müdürleri katıldı. Törene katılanlar hazırlanan fidanları diktikten sonra poligonun açılış kurdelesini kesti. Ardından Vali Kaban, İl Emniyet Müdürü Ak ve Başsavcı Topuz poligonda tabancayla ilk atışı yaptı. Açılışa katılan davetliler de atış yaparak poligondaki hedefi ve balonları vurmaya çalıştı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Kaban Osman Ak Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title