Haberler

Zonguldak Belediye Başkanlığı Seçimlerini Kazanan CHP Adayı Tahsin Erdem Kutlamalarla Karşılandı

Güncelleme:

Zonguldak Belediye Başkanlığı seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre zafer kazanan CHP'nin adayı Tahsin Erdem, partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Erdem, destekçilerine teşekkür ederek, güvendiklerine pişman olmadığını belirtti.

Zonguldak Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Tahsin Erdem, "Size güvendim, asla pişman etmediniz, mahcup etmediniz beni. Sağ olun." dedi.

Kentte sandıkların büyük bölümünün açılmasının ardından Valilik binası önünde toplanan partililer, Erdem lehine slogan attı. Araçlarıyla konvoy oluşturan vatandaşlar, bayraklarla sevinç gösterisi yaptı.

Bu arada cadde üzerinde meşale yakan bazı partililer, CHP için bestelenen marş ve şarkıları çaldı, kornalarla ilerleyen sürücülere alkışlarla destek verdi.

Erdem, kutlama alanında yaptığı konuşmada, "Size güvendim, asla pişman etmediniz, mahcup etmediniz beni. Sağ olun." dedi.

Kutlamalara, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ile Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Belediye Başkanlığı Tahsin Erdem Zonguldak Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title