Haberler

Zeybekci: "Halkın İsteği Doğrultusunda Hizmet Ürettik"

Nevşehir’de seçim bürosu açılışı ve esnaf ziyareti yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci; “Nevşehir birliğiyle, beraberliğiyle ve kardeşliğiyle şimdiden hazır, 30 Mart’ın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Nevşehir'de seçim bürosu açılışı ve esnaf ziyareti yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci; "Nevşehir birliğiyle, beraberliğiyle ve kardeşliğiyle şimdiden hazır, 30 Mart'ın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver'in Atatürk Bulvarı üzerinde oluşturulan seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Zeybekci, açılış töreninden önce oldukça kabalalık bir halk topluluğuna seslendi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bugüne kadar halkın istekleri doğrultusunda hizmet ürettiğini belirterek, hizmet üretimine bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini kaydetti.

Türkiye'nin istikrarı ve büyümesinden rahatsız olanlara asıl cevabı vatandaşların 30 Mart'ta sandıkta vereceğini ifade eden Zeybekci; sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün burada gördüm ki Nevşehir birliği, beraberliği ve kardeşliğiyle şimdiden 30 Mart'a hazır, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Seçim bürosu açılışının ardından Bakan Zeybekci, çarşı esnafını ziyaret ederek bir süre sohbet etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ünver Ak Parti Nevşehir Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title