Haberler

Zeliha Sunal Mutfaklara Nazar Değmesin Diyor!

Güncelleme:

Çevreci aktivist olarak bilinen sanatçı Zeliha Sunal, çevre bilinci ve bu farkındalığı oluşturmak için, kurduğu "Atıksız Yaşam" atölyesi ile etkinliklere katılmaya devam ediyor.

Bu haftasonu "Buğday Derneği "nın düzenlediğietkinlikte, Zeliha Sunal"Atıksız Yaşam" atölyesi ile katılarak, "Mutfaklara Nazar Değmesin" sloganı ile yenilebilir nazarlıkların nasıl yapılacağını gösterecek.

3 Kasım Cumartesi günü saat 10.30 Şişli %100 Ekolojik Pazarda,4 Kasım Pazar saat:11.00 de Kartal %100 Ekolojik Pazar da düzenleyeceği etkinliğe herkes katılabilir. Bu haftasonu hem farklı birşeyler yapmak, hem eğlenip, hemde birşeyler öğrenmek istersenizekolojik Pazar'a katılabilirsiniz. Kuru sebze ve meyvelerden hazırlayacağı bu özel yenilebilir nazarlıklarla mutfaklarınızı renklendirmek isterseniz, ekolojik Pazar da Zeliha Sunal sizlerle olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeliha Sunal Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Korkudan okulunu dondurmuştu! Üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan aylar sonra yakalandı

Korkudan okulunu dondurmuştu! Üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan aylar sonra yakalandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title