Haberler

ZEKERİYA YAPICIOĞLU MEMLEKET CHP ZİHNİYETİNE TESLİM EDİLİRSE, BELKİ 100 YIL GERİYE GİDECEK

Güncelleme:

HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 'Eğer bu seçimde Allah muhafaza, memleket CHP'nin zihniyetine teslim edilirse 3 yıl, 5 yıl kaybetmeyeceğiz, belki memleket 100 yıl geriye gidecek dedi.

HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 'Eğer bu seçimde Allah muhafaza, memleket CHP'nin zihniyetine teslim edilirse 3 yıl, 5 yıl kaybetmeyeceğiz, belki memleket 100 yıl geriye gidecek dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Batman'ın Gercüş ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlarıyla buluştu. Yapıcıoğlu, seçimin sadece 5 yıl memleketi idare edecek bir kişi seçmekten ibaret olmadığını ifade ederek, 'Ben bugün kardeşlerime hatırlatmak isterim ki; bu önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, sadece önümüzdeki 5 yıl memleketi idare edecek bir kişi seçmekten ibaret değildir. Eğer bu seçimde Allah muhafaza memleket CHP'nin zihniyetine teslim edilirse 3 yıl, 5 yıl kaybetmeyeceğiz, belki memleket 100 yıl geriye gidecek. Fakat o zihniyetin taraftarları, insanlarımızı tehdit etmeye başladı. Hem bir taraftan özgürlükçü geçiniyorlar, bir taraftan mevcut hükümeti, Cumhurbaşkanımızı diktatörlükle suçluyorlar dedi.

'CHP YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİR, ZİHNİYETİ DEĞİŞMEZ'

Yapıcıoğlu, CHP zihniyeti, 'Biz gelirsek sizi susturacağız, biz gelirsek sizi engelleyeceğiz, biz gelirsek siz siyaset yapamayacaksınız' diyor. Kimse de çıkıp sormuyor, bu insanlara. Bir taraftan, yargı bağımsızlığından bahsediyorsunuz. Şu an mevcut mahkemelerin, hükümetin emrinde olduğunu söylüyorsunuz. Öte taraftan hakimlik sıfatınız olmadığı halde, biz geldiğimizde falanlar hapse girecek diyorsunuz. Kim karar verecek hapse gireceğine Bir taraftan, 'biz gelirsek Avrupa istedi diye Osman Kavala'yı serbest bırakacağız' diyorlar. Nesiniz siz hakim mi, siyasetçi mi, gazeteci mi Nesiniz Önce bir karar verin. CHP zihniyeti budur, değişmez. Değişse artık CHP olmaktan çıkar. CHP'nin yöneticileri değişebilir ama CHP'nin zihniyeti değişmez. Mesela, çocukların Kur'an eğitimi almasına 'Orta Çağ zihniyeti, Orta Çağ karanlığı' diyebiliyorlar. Memleketi düzgün bir şekilde yönetme ve hizmet kapasitesi olmayan bir zihniyete, bu memleket teslim edilmemelidir diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zekeriya Yapıcıoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title