Haberler

4 gündür haber alınamayan Elif'in ailesi, kızlarının bulunması için yardım istiyor

Güncelleme:

4 gündür haber alınamayan Elif'in ailesi, kızlarının bulunması için yardım istiyor Abla Ayşegül Yıldırım: "Kardeşimin uyuşturucuya başlamasından endişe ediyoruz" Geçtiğimiz Pazar günü kaldığı yurttan ayrılan ve 4 gündür haber alınamayan Elif Asma'nın ailesi kızlarının bulunması için...

4 gündür haber alınamayan Elif'in ailesi, kızlarının bulunması için yardım istiyor

Abla Ayşegül Yıldırım: "Kardeşimin uyuşturucuya başlamasından endişe ediyoruz"

KAYSERİ - Geçtiğimiz Pazar günü kaldığı yurttan ayrılan ve 4 gündür haber alınamayan Elif Asma'nın ailesi kızlarının bulunması için gelecek haberleri bekliyor.

Daha önce nişanlısı ile olan problemlerinden dolayı koruma kararı ile yurda yerleştirilen 16 Yaşındaki Elif Asma, ailesinin iddiasına göre yurtta kaldığı iki arkadaşı ile geçtiğimiz Pazar günü balkondan atlayarak kaçtı. 4 gündür kendisinden haber alamayan genç kızın ailesi, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyleyerek, yetkililerden bulunması için yardım istedi.

Kardeşinin nerede olduğuna dair bilgileri olmadığını ve 4 gündür perişan olduklarını söyleyen abla Ayşegül Yıldırım, "Kız kardeşim ve nişanlısı mahkemelik olmuşlardı. Mahkemede de koruma kararı çıkarttırıldı ve kendisini bu karardan dolayı yurda almışlardı. Geçtiğimiz Pazar günü saat 18.00'da yanında 2 kızla beraber balkondan atlayarak kaçmışlar ve kendisinden 4 gündür haber alamıyoruz. Kız kardeşim 16 yaşında ve yanında ne parası var, ne telefonu var ne de ayağında ayakkabısı var. Hiçbir şeyi yoktu üzerinde. Yurtta bunları yanlarında bulundurmaları yasaktı. Bu şekilde hiçbir şeyi olmadan kaçmış. Yurttan haber geldikten sonra hemen karakolu aradık. Biz kendimiz terminallere gittik baktık. Yurt çevresindeki yolları aradık ama hiçbir şekilde haber alamadık. Sosyal medyada fotoğrafını yayınlayıp yardım istedik ve oradan bize ulaşanlardan İzmir'e gittiğine dair bilgi aldık. Bugün de Belsin Mahallesi tarafında olduğuna dair bilgiler aldık. 4 gündür perişanız. Nerede, ne yapıyor, ne yiyor, ne içiyor, nerede kalıyor diye düşünüyoruz. Akşamları soğuk oluyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Hiç böyle şeyler yapmazdı. Öyle bir kız değildi kendisi. İlk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Yanında bir kız arkadaşı var, o da madde bağımlısıymış. Biz de onunla beraber olduğunu düşünüyorum. Kardeşimin de madde bağımlısı olup başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Sesimizi duyuyorsa bir an önce gelsin. Kolluk kuvvetlerimizden ve vatandaşlarımızdan ricamız da gören bilen olursa haber verilmesi ve kardeşimin sağ salim evine dönmesi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title