Haberler

Yunus Emre Enstitüsünden Afgan gençlere değerler eğitimi

Güncelleme:

Yunus Emre Enstitüsü (YEE), Afganistan'ın başkenti Kabil'de üniversite öğrencisi Afgan gençlere yönelik değerler eğitimi içeren seminer dizisinin 5'incisini düzenledi.

Yunus Emre Enstitüsü (YEE), Afganistan'ın başkenti Kabil'de üniversite öğrencisi Afgan gençlere yönelik değerler eğitimi içeren seminer dizisinin 5'incisini düzenledi.

YEE Kabil Ofisi'nin her ay farklı bir üniversitede organize ettiği değerler eğitimi sürüyor.

Vatanseverlik, Vefa, Sorumluluk, Ümit, Sevgi-Saygı, Birlik ve Beraberlik, Adalet, Doğruluk, Merhamet ve Sabır temalarıyla düzenlenen 10 serilik eğitimin "Sabır" konulu 5'incisi Kabil Eğitim ve Öğretim Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Alanında uzman araştırmacı ve yazarların verdiği eğitime yaklaşık 100 Afgan öğrenci katıldı.

Oturumun sonunda sorulan sorulara doğru yanıt veren öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

YEE'den kültürel değerlere önem vurgusu

Kabil Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Koordinatörü Hüseyin Güngör burada yaptığı konuşmada Türkçenin öğretilmesi ve tanıtılmasının yanında ortak kültürel değerlere yönelik eğitim faaliyetlerine de önem verdiklerini kaydetti.

Güngör, Afganistan ve Türkiye'nin ortak kültürel değerlere sahip olduğunu belirterek, faaliyetlerine devam edeceklerini aktardı.

Kabil Eğitim ve Öğretim Üniversitesi Rektörü Said Beşir Ağa Haşimi ise konuşmasında, öğrencilerin eğitimine yönelik imkan sunmanın görevleri olduğunu söyledi.

Haşimi, değerler eğitimi faaliyeti için YEE'ye teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Afganistan Yunus Emre Yunus Emre Kabil Kültür Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title