Haberler

Yunan turistlere gelinlikli tanıtım ilgi gördü -

Yunanistan'ın Midilli Adası'ndan Balıkesir'in Ayvalık ilçesine alışverişe gelen Yunan turistler, hudut kapısında kendilerini karşılayan gelinlik giymiş genç kızı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Yunanistan'ın Midilli Adası'ndan Balıkesir'in Ayvalık ilçesine alışverişe gelen Yunan turistler, hudut kapısında kendilerini karşılayan gelinlik giymiş genç kızı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, haftanın bir günü Ayvalık'ta kurulan bölgenin en büyük semt pazarına Yunanistan'ın Midilli Adası'ndan çok sayıda turist geliyor.

Burada, evlerinin haftalık ihtiyaçları kadar buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon ve benzeri beyaz eşyalardan da satın alan turistler, aynı gün adaya geri dönüyor.

Yunanistan'dan gelen bu talep, Ayvalık'taki birçok mağaza ve girişimciyi, özel tanıtım çalışmasına yönlendiriyor. Yunanlı turistlerin dikkatini çekebilmek için ellerinden gelen tüm olanakları zorlayan firmalar, daha fazla satış yapmaya çalışıyor.

Bu çerçevede bir gelinlik firması, Yunanlı turistleri hudut kapısında gelinlik giymiş bir genç kızla karşıladı. Turistler de Ayvalık'a inişte karşılarında bir "gelin" görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ebru Yılmaz, giydiği gelinlikle, Yunanlılara firmasının Türkçe-Yunanca basılmış el ilanlarından dağıttı. Firmanın düzenlediği organizasyonun son derece başarılı sonuçlar vereceğine inandığını vurgulayan Yılmaz, "İlk önce çekinerek giydim gelinliği. Giydikten sonra ise çok sevdim. Bir genç kızın evlenmeden önce gelinlik giymesinin uğursuzluk getireceğine yönelik yaygın bir inanış var. İnşallah bana uğursuzluk getirmez" dedi.

Kadın ve genç kızların büyük ilgisini çeken gelinlikli tanıtıma Yunan erkekler de ilgi gösterdi. Birçok kişi, gelinlikli genç kızla fotoğraf çektirdi.

Firma yetkilileri, Yunan turistlerden 11 gelinlik siparişi aldıklarını, benzer tanıtım etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

gelinlik Yunan turistler Ayvalık gelin Balıkesir

Muhabir: Suat Salgın, Zafer Akpınar

Yayınlayan: Erdem Gültekin

Kaynak: AA / Güncel

Midilli Adası Yunanistan Balıkesir Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title