Haberler

Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi En Az Asılsız Çağrı Alan İller Arasında

Güncelleme:

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kentteki 112 Acil Çağrı Merkezi'nin ülke genelinde en az asılsız çağrı alan ilk 5 il arasında yer aldığını belirtti. Özkan, Acil Çağrı Merkezi'nde düzenlenen 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı'nda, çağrı merkezlerini en çok meşgul eden konunun asılsız ihbarlar olduğunu söyledi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kentteki 112 Acil Çağrı Merkezi'nin ülke genelinde en az asılsız çağrı alan ilk 5 il arasında yer aldığını belirtti.

Özkan, Acil Çağrı Merkezi'nde düzenlenen 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı'nda, çağrı merkezlerini en çok meşgul eden konunun asılsız ihbarlar olduğunu söyledi.

Asılsız ihbarlar konusunda yapılan bilgilendirme çalışmalarıyla vatandaşların bilinçlendiğini dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi, asılsız ihbar konusunda en az asılsız çağrı alan ilk 5 ilimiz arasında. Bu vesileyle 112'de gayret gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşımız da bu konuda duyarlıkla devam eder ve hassasiyet gösterirse, 112 daha çok gereklilik olan hallere ve alanlara yönelebilir. Acil durumlarda geç kalmamız söz konusu olmaz. Bu konuda gösterdikleri hassasiyetten dolayı Yozgatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ali Özkan 112 Acil Çağrı Çağrı Alan Ali Özkan Yozgat Yerel Haberler Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title