Haberler

    Yolumuz Çok Uzun, Yapacak Çok Şey Var'

    ESSEN Başkonsolosu Şener Cebeci, burada yaptığı konuşmada, engelliliğin sosyal hayatı engelleyen bir kusur olmadığını, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

    ESSEN Başkonsolosu Şener Cebeci, burada yaptığı konuşmada, engelliliğin sosyal hayatı engelleyen bir kusur olmadığını, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi. Cebeci, "Her birimiz yaşantımızın her anında birer engelli olabileceğimizi aklımızdan çıkarmamalıyız" dedi.

    BeMig Başkanı Ali Osman Aktaş ise her yıl farklı bir konuyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti. Kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Aktaş, "Bu özel insanlar yolda, sokakta, oturduğunuz binada, bir göz hizasında, merhaba dememizden bile mutlu oluyor. Sizlerden sadece manevi destek talep ediyoruz" dedi.

    Şarkıların seslendirildiği ve dernek üyelerinin kendi duygularını yansıtan şiirlerin okunduğu programda, zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

    SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Güncel Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title