Haberler

"Yoldan Çıkan Oyun"a iki değerli tiyatro ödülü!...

Güncelleme:

"Yoldan Çıkan Oyun" tiyatro oyunu, 20. Afife Tiyatro Ödülleri "Haldun Dormen Özel Ödülü"ne ve 2016 Direklerarası Seyirci Ödülleri'nde "En İyi Ensemble (Canlandırmada Bütünlük)" ödüllerine layık görüldü.


İlk kez geçtiğimiz yıl Londra'da West End Duchess Theater'da Mischief Theater topluluğu tarafından sahneye konan Yoldan Çıkan Oyun, komedinin son yıllarda en sevilen isimleri arasında yer alan Sarp Apak, Öner Erkan ve Bartu Küçükçağlayan'ın da aralarında bulunduğu genç oyuncu kadrosuyla Zorlu PSM'de sahneleniyor. Her hafta seyirciyle buluşan oyun, tiyatroseverlerin yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Kadroda, tiyatro dünyasının genç ve yetenekli isimleri Defne Koldaş, Gökçen Gökçebağ, Güliz Gençoğlu, Kubilay Çamlıdağ ve Kemal Kayaoğlu da yer alırken; Defne Koldaş oyundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncusu dalında da aday gösterildi.

İlk "Haldun Dormen Özel Ödülü"...

Afife Tiyatro Ödülleri'nin fikir öncüsü Haldun Dormen'e teşekkür etmek amacıyla, bu seneden itibaren verilecek "Haldun Dormen Özel Ödülü"nün En iyi Komedi dalında ilk sahibi "Yoldan Çıkan Oyun" oldu. Kahkaha tufanı garantili oyun ayrıca, seçici kurul üyelerinin, Türkiye ve KKTC'de sahne açan tiyatroların sezon oyunlarında başarılı buldukları sanatçıları, Halk Jürisi (seyirci) olgusu ile değerlendirdikleri bir ödüllendirme sistemi "Direklerarası Seyirci Ödülleri"nde 2016 - En İyi Ensemble (Canlandırmada Bütünlük) ödülüne de layık görüldü.

Tiyatro otoritelerinden, dünyanın en prestijli gazetelerinden ve izleyicilerden birçok olumlu yorum alan oyun, Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi'nde sezon sonuna kadar oynanmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haldun Dormen Öner Erkan Sarp Apak Londra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title