Haberler

Yoga Festivali , Kazdağları'nda

Yoga Festivali'nde Yenile Kendini!!! diyen Yoga Academy ve Uluslararası Yoga Federasyonu, bu ay Yoga severleri oksijeni ve bol Prana'sı (yaşam enerjisi) ile meşhur Kazdağları'nda buluşturuyor.

Yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce katılımcı, 13-14 ağustos haftasonu Kazdağları'nda YOGA, SAĞLIK & SPOR dolu bir haftasonu geçirecek. Festivale hem Yogayla tanışmak isteyenler hem de deneyimliler katılabiliyor.

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Sn. Akif Manaf festivalde 4 ana Çakra (enerji merkezi) çalışması ile Yoga seansları verecek. Aynı zamanda interaktif söyleşi "Tüm Sorulara Cevaplar" ile kişisel gelişimin fizik ve metafizik yönlerine kapı açacak. Biyoenerji, Nefes, Meditasyon ve Gevşeme çalışmalarının da yer alacağı organizasyon, Yoga koreografileri ve Yoga Ateşi – dans gösterileri ile zengin bir program sunuyor.

Festivale Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Hotel evsahipliği yapacak. Açık büfe sağlıklı brunchlar ve akşam yemeği eşliğinde. Kazdağları'nın eşsiz doğası ve bol oksijeni ile kendinizi yenilemek için mükemmel bir fırsat.

ORİJİNAL YOGA SİSTEMİ'NİN FAYDALARI – ayın metni

Kazdağları'nda gerçekleşecek Yoga Festivali'nde, bol oksijenli doğal ortamda uygulanacak Orijinal Yoga Sistemi ile Pranayama -sağlıklı nefes alıp verme sanatını- hayatımıza entegre edeceğiz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akif Manaf Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title