Haberler

Yırtık Ayakkabılı Madenci Babasına Yardım Yağdı

Güncelleme:

Ermenek'teki maden faciasında hayatını kaybeden madenciler Tezcan Gökçe, Mehmet Tokat ve Uğur İlhan için Cuma namazından sonra taziye yemeği düzenlendi.

Madenciler İÇİN TAZİYE YEMEĞİ

Ermenek'teki maden faciasında hayatını kaybeden madenciler Tezcan Gökçe, Mehmet Tokat ve Uğur İlhan için Cuma namazından sonra Kazancı Beldesi Gökçeler Mahallesi'nde taziye yemeği düzenlendi. Akrabaları, arkadaşları ve komşularının katıldığı yemekte madencilerin babaları Recep Gökçe, Hasan İlhan ve Ahmet Tokat yan yana oturdu.

LASTİK AYLAKKABIDAN VAZGEÇMEDİ

Oğlu 2 çocuk babası 39 yaşındaki Tezcan Gökçe'nin cenaze namazında ayağında yırtık lastik ayakkabıyla saf tutmasıyla gündeme gelen ve daha sonra yırtık lastik ayakkabısı yenilenen 75 yaşındaki Recep Gökçe'nin sabahki yemek hazırlıkları sırasında giydiği eski kıyafetlerini değiştirdiği gözlendi.

Recep Gökçe'nin üzerine yeni kıyafetler giymesine rağmen ayağındaki yeni lastik ayakkabısını değiştirmediği görüldü. Lastik ayakkabının bu kadar gündeme gelmesine kızdığını belirten Recep Gökçe, "Altı üstü bir lastik ayakkabı. Bu havalarda lastik giyerim ben. İskarpin giymem. Ben bu ayakkabılar ile rahat ediyorum" dedi.

Kurufasülye, pilav ve tatlının verildiği yemeğin ardından okunan dualardan sonra, ölen madencilerin babaları yan yana durarak taziyeleri kabul etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tokat Hasan İlhan Recep Gökçe Ermenek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title