Haberler

"Yılın En İyileri" Ödülleri Töreni

Güncelleme:

Engelsiz Yaşam Vakfı'nca bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Yılın En İyileri" ödülleri sahiplerini buldu.

Maslak Sheraton Hotel'de gerçekleşti. Ödül törenine, iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Törende, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e "Yılın En İyi Bakanı" ödülü,

AB Bakanı Egemen Bağış'a ise yılın en iyi siyasetçisi ödülü verildi. Törende yılın en iyi siyasetçisi seçilen AB Bakanı Egemen Bağış, programı sebebiyle katılamazken, programa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ödülünü, Atilla Kaplakarslan'dan aldı.

Törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çelik "İnsanın çok, ama insanlığın kıt olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bir damla petrolün bir damla insan kanından çok daha değerli olduğu bir çağda yaşıyoruz. Bu çağda insanın büyük özrü kolunun olmaması, gözünün görmemesi, kulağının duymaması değil, vicdanının özürlü olmasıdır. Vicdansızlık sorunuyla insanlık karşı karşıyadır. Bu açıdan bu gece, İstanbul için, Türkiye için, dünya insanlığı için çok önemli bir gecedir" dedi.

"Yılın En İyi Siyasetçisi" ödülüne layık görülen ancak yoğun programı dolayısıyla törene katılamayan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın video kaydı davetlilerle paylaşıldı. Bağış Konuşmasında, engelli olmanın asla bir kusur ve kabahat olmadığını, insanları doğuştan gelen vasıfları dolayısıyla ayrımcılığa tabi tutmanın büyük bir insanlık suçu ve ayıbı olduğunu vurgulayan Bağış,"Asıl tehlikeli ve ayıp olan, zihinlerimizdeki engellerdir. Asıl kabahat, millete bakışı özürlü olan devlet anlayışıdır. Asıl düşünülmesi ve giderilmesi gereken mesele, demokrasiye olan inancın, temel hak ve özgürlüklere bağlılığın özürlü olmasıdır. Zihinler ve vicdanlar engelli olmasa aşılamayacak hiçbir engel de olmaz. Bakın Stephen Hawking, Beethoven, Franklin Roosevelt, Aşık Veysel, Cemil Meriç gibi Türkiye'nin ve dünyanın tarihinde iz bırakmış birçok insan aslında engelliydi. Ama onların engelleri, insanlığa çok önemli eserler bırakmalarına, çok önemli hayırlara vesile olmalarına hiçbir şekilde engel olmadı" ifadelerini kullandı.

Törene katılan sanatçı Müjdat Gezen'in ise Bakan Bağış'ın kullandığı bir cümleyi eleştirirken, hükümete de demokrasi konusunda mesaj gönderdi.

Engelsiz Yaşam Vakfı Yaşam Boyu Meslek ve Onur Ödülleri; Orhan Gencebay, Türkan Şoray, Müjdat Gezen, Cemil İpekçi, Zerrin Özer, Cüneyt Arkın ve Nebahat Çehre'ye takdim edilirken, Vakıf Özel Ödülleri ise Hakan Aysev'e, müzik yapımcısı Hüseyin Emre'ye, "Çocuklar Gülsün" kampanyasıyla Gülben Ergen'e ve "Var Olmak Haktır" sorumluluk projesiyle Yonca Evcimik'e verildi.

-"Yılın En İyileri" ödülleri-

Törende ödül alan diğer kişi ve kuruluşlar şunlar:

Yılın En İyi Sinema Filmi: Evim Sensin / Özcan Deniz

Yılın En İyi Erkek Sinema Oyuncusu: Elveda Katya / Kadir İnanır

Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu: Evim Sensin / Fahriye Evcen

Yılın En İyi Dönem Dizisi: 80'ler / TRT 1

Yılın En İyi Komedi Dizisi: İbreti Ailem / Star TV

Yılın En İyi Polisiye Dizisi: Arka Sokaklar / Kanal D

Yılın En İyi Magazin Programı: Show Kulüp / Show TV

Yılın En İyi Haber Bülteni: NTV / Erhan Ertürk

Yılın En İyi Spor Programı: Telegol / TV 8

Yılın En İyi Talk Show Programı: Beyaz Show / Beyazıt Öztürk / Kanal D

Yılın En İyi Yarışma Programı: Ben Bilmem Eşim Bilir / Kanal D

Yılın En İyi Sabah Programı: Alişan ile Sevcan / Star TV

Yılın En İyi Kadın Kuşağı Programı: Melek / Melek Baykal / Star TV

Yılın En İyi TV Program Yapımcısı: Caner Erdem / Show TV

Yılın En İyi Müzik Kanalı: Kral Müzik Group

Yılın En İyi Şarkısı: Senden Sonra / Rafet El Roman

Yılın En İyi Radyosu: Best Fm

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı: Mustafa Değirmenci / Avcılar Belediyesi

Yılın En Başarılı Sosyal Belediyecilik Alanında: Lokman Çağırıcı / Bağcılar Belediyesi

Yılın En İyi Businnes Hoteli: Sheraton İstanbul Maslak Hotel

Yılın En İyi Barter Firması: Avrasya Barter / Murat Doğanay

Yılın En İyi Hastanesi: Median Estetik ve Cerrahi Hastanesi

Yılın En İyi Mekanı: Efe Balık / Cüneyt Nasırlıoğlu

Yılın En İyi Spor Yorumcusu: Rıdvan Dilmen

Yılın En İyi Kadın TV Oyuncusu: Selin Demiratar / Huzur Sokağı / ATV

Yılın En İyi Erkek TV Oyuncusu: Kutsi / Huzur Sokağı ATV

Yılın En İyi Fantazi Müzik Sanatçısı: Ebru Gündeş

Yılın En İyi Albümü: Orhan Gencebay ile Bir Ömür

Yılın En İyi Rock Yorumcusu: Kıraç

Yılın En İyi Çıkış Yapan Pop Müzik Kadın Sanatçısı: Ece Gürsel

Yılın En İyi Pop Müzik Kadın Sanatçısı: Hande Yener

Yılın En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçısı: Sinan Akçil

Yılın En İyi Sohbet Programı: Saba Tümer / Show TV

Yılın En İyi Moda Programı: Bugün Ne Giysem / Show TV - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sheraton Otel Egemen Bağış İstanbul Maslak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title