Haberler

Yıldızlar İlk Defa Bu Kadar Yakın, Bu Kadar Kalabalık!

Güncelleme:

fizy İstanbul Müzik Haftası; Atlantis Yapım, Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve SM Production Group organizasyonuyla, fizy ana sponsorluğunda 18-23 Eylül 2018 tarihleri arasında ilk kez Zorlu PSM'de!

POPÜLER KÜLTÜRÜN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİNİ MERCEK ALTINA ALACAK

MFÖ, Athena, Bülent Ortaçgil, Teoman, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Selda Bağcan,Nil Karaibrahimgil, mor ve ötesi ve Gripin gibi yerli sahnenin efsane müzisyenlerini aynı sahnede buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, müziğin genç yıldızlarından Kalben, Edis, Sena Şener, Alper Erözer gibi isimleri de sahnesine ekleyerek müzikseverlere unutulmaz bir Türk Pop Festivali deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Altı gün boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak fizy İstanbul Müzik Haftası, efsane müzisyenler ve genç sanatçıların performanslarının yanında paneller, söyleşiler, imza günleriyle Türkiye'nin ilk popüler kültür festivali olma özelliğini taşıyor.

Popüler kültür, Türk pop müziği ve yabancı sanatçıları aynı çatı altında buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, müzikseverlere benzersiz bir hafta yaşatmaya hazırlanıyor. Sıra dışı performansların yanında,popüler kültür ve müziğin usta isimlerinin katılımıyla sanatın farklı yönlerinin ele alınacağı paneller, söyleşiler ve imza günleri fizy İstanbul Müzik Haftası'nda katılımcılara altı gün boyunca dopdolu bir program sunacak.

SANATÇILAR VE ALANINDA ÖNCÜ KONUŞMACILAR MÜZİĞİN TÜM BAŞLIKLARINI MASAYA YATIRILACAK!

18-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek heyecan verici fizy İstanbul Müzik Haftası'nda sanatçıların ve alanının öncü isimlerinin katılımıyla konsept paneller yapılacak. "Kent ve Müzik" başlığında Şehirde Caz, DJ'lik ve Elektronik Müzik, Türkiye'de Hip Hop Kültürü; "Teknoloji ve Müzik" başlığında 21. Yüzyılda Plak, Remiks Kültürü, Ölümsüz Müzik Klipleri; "Dünya ve Müzik" başlığında 90'lar, Müzikle Yaşayan Filmler, Klasik Müzik; "Endüstri ve Müzik" başlığında ise Marka-Celebrity İlişkisi, Jingle Değil Reklam Müziği ve Müzikte Sektör Bilinci gibi panellerle popüler kültür, müzik çerçevesinde mercek altına alınacak.

HER YAŞTAN MÜZİKSEVERE HİTAP EDECEK YILDIZLAR VE GENÇ SANATÇILARIN PERFORMANSLARI BU FESTİVALDE!

fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında 21-23 Eylül arasında gerçekleşecek Türk Pop Festivali'yle Alper Erözer, Athena, Ayhan Sicimoğlu, Baran Bayraktar, Bülent Ortaçgil, Ece Seçkin, Edis, Emre Altuğ, Gökcan Sanlıman, Gripin, Kalben, Kenan Doğulu, MFÖ, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ömür Gedik, Şebnem Ferah, Sena Şener, Selda Bağcan, Simge Sağın, Teoman ve Tuna Kiremitçi sahne alacak. Yerli sahnenin en sevilen isimlerinin yanında Norveçli söz ve beste yazarı, indie folk/pop sanatçısı Erlend Øye & La Comitiva ve Peter Kruder ve Richard Dorfmeister'ın ortak projesi Kruder & Dorfmeister, 25 Years Anniversary müzikseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Eylül Kültür Sanat Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title