Haberler

YIL - MEK Kurs Kayıtları Başlıyor

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl-Mek kursları bu yılda dolu dolu bir dönem geçirmeyi hedefliyor.

47 branşta ücretsiz olarak eğitim vermeye hazırlanan Yıl-Mek kurslarına başvuruda bulunmak isteyen kursiyerler ile okul öncesi 5-6 yaş grubu kayıtları, 1 – 30 Eylül tarihleri arasında, Barış Manço Kültür Merkezi ve kurs merkezi ile okul öncesi eğitim merkezi bulunan mahalle muhtarlıklarından başvuruda bulunabilecek.

Yıldırım'ın çeşitli yerlerinde açılacak olan kurslar, Erikli, Şirinevler, Yavuzselim, Arabayatağı, Millet, Zümrütevler, Karapınar, Demetevler, Ertuğrulgazi, 75. Yıl, Siteler, Vatan, Mollaarap Mahalle Konakları'nın yanı sıra Güllük Hanımlar Lokali, Yiğitler, Selçukbey, Bağlaraltı, Siteler, Fidyekızık, Hamamlıkızık, Cumalıkızık, Anadolu, Kimsesizler Konağı, Molla Yegan Kültür Merkezi, Hançerli Hamam ve Barış Manço Kültür Merkezleri'nde hizmet verecek.

Yıldırımlılar'ı ücretsiz olarak düzenlenen kurslara beklediğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ayrıca YIL-MEK sisteminin diğer belediyelerden ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan örnek alındığını söyledi. Keskin, "Güzel sanatların tüm dallarının yanı sıra meslek gelişimine yönelik branşlarda büyük başarılar elde ettik. Rol-model alınan YIL-MEK projemiz her geçen yıl katlanarak büyüyor. Meslek edinmek isteyen vatandaşlarımıza kapılarımız açık" diye konuştu. Başkan Keskin, bilgi almak isteyen vatandaşların 368 68 93/ 366 08 71 nolu telefonla YIL-MEK görevlilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgen Keskin Barış Manço Şirinevler Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title