Haberler

Yeşilçam, Altın Portakal kortejinde Antalyalılarla buluştu

Güncelleme:

Yeşilçam, Altın Portakal kortejinde Antalyalılarla buluştu Altın Portakal, kortejine yoğun ilgi 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kortejle başladıANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesince bu yıl 56'ncısı düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, geleneksel hale gelen...

Yeşilçam, Altın Portakal kortejinde Antalyalılarla buluştu

Altın Portakal, kortejine yoğun ilgi

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kortejle başladı

ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesince bu yıl 56'ncısı düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, geleneksel hale gelen kortej geçişiyle başladı. Korteje Antalyalı sinamaseverler büyük ilgi gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 56'ncısı yapılan Antalya Altın Portakal Film Festivali, geleneksel kortej coşkusuyla başladı. Kortej, sinemanın ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü yıldızlarını Antalyalılarla buluşturdu. Saat 15.00'da Cam Piramit önünden başlayan kortej, Antalya Kültür Merkezi (AKM), Yüzüncü Yıl Bulvarı, Anafartalar (Güllük) Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi güzergahı üzerinden devam ederek, eski belediye binasında son buldu.

6 kilometrelik kortejde 30 klasik otomobil, kortej tırları, gezi otobüsleri ve festival temalı, özel tasarımlı araçlar yer aldı. Kortej güzergahında saatler öncesinden beklemeye başlayan Antalyalılar ise ünlüleri görebilmek ve fotoğraf çekilebilmek için yarışa girdi. Öte yandan, festival bando takımı, DJ performansı ve ünlü film karakterlerinin maskotları yürüyüşe renk katarken, sinema ve televizyon dünyasından yıldız isimler Antalyalıları selamladı. Karanfil dağıtan sanatçılarla vatandaşlar öz çekim yapmak için birbirleriyle yarıştı. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Hayatıma kastım kaskım var' projesi kapsamında trafik polisleri de kortejde yer aldı. Sanatçılar projenin isminin yazılı olduğu dövizleri tutarken, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kortejin en önünde klasik otomobilde Salih Güney ve Selma Güneri ile birlikte yer alan Başkan Muhittin Böcek kalabalığı selamladı.

Kortejde, Salih Güney,Selma Güneri, Yusuf Sezgin, Özlem Yıldız,Burak Hakkı, Mustafa,Füsun Demiral,Defne Yalnız,Ayten Ustaoğlu,Şehnaz Çakıralp,Cemal Hünal gibi ünlü isimler yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'a kim veda etti? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title