Haberler

Yerel Gazetecinin Devlet Büyüklerine Hakaret Ettiği İddiası

Yerel gazetecinin devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiası- Adana'da yerel gazeteci ve yazar Aytekin Gezici, Cumhurbaşkanı ile Başbakan'a sosyal medya üzerinde hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı- Gezici, ifadesinin ardından serbest bırakıldıADANA (AA) - Adana'da yerel gazeteci ve yazar Aytekin Gezici, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Yerel gazetecinin devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiası- Adana'da yerel gazeteci ve yazar Aytekin Gezici, Cumhurbaşkanı ile Başbakan'a sosyal medya üzerinde hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı- Gezici, ifadesinin ardından serbest bırakıldıADANA (AA) - Adana'da yerel gazeteci ve yazar Aytekin Gezici, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Gezici, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.Adana 2. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde gözaltına alınan Aytekin Gezici, Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Gezici, avukatı Yusuf Özer'in bürosunda yaptığı açıklamada, "internette paylaştığı yazılar nedeniyle gözaltına alındığını" öğrendiğini belirterek "Kastımın asla devletime ve devleti yöneten insanlara hakaret olmadığını, fakat sıradan bir birey ve yurttaş olarak bile beni yönetmeye talip olan insanları eleştirebileceğimi ifade ettim" dedi.Avukat Yusuf Özer de müvekkilinin gözaltına alınması ve evinin aramasının hukuk dışı olduğunu öne sürerek, "Hakaret ve aşağılama suçu, kişiye sıkı sıkıya bağlı olan suçlardandır. Yani şikayete tabi suçlardandır. Bu olayda şikayet yok" diye konuştu.Müvekkilinin sosyal medyadaki paylaşımlarının suç görüldüğünü ifade eden Özer, "Arama kararı için savcılığa müracaat edilmiş, savcılık da mahkemeye müracaat etmiş. Mahkeme de 'makul şüphe bulunduğu kanaatine varılmış' diyerek sosyal medyadaki paylaşımlar nedeniyle vatandaş hakkında evinde arama kararı vermiş" dedi.Gezici ve avukatı açıklamanın ardından adliyeye giderek Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. -Yerel gazetecinin devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiası-Yerel gazeteci ve yazar Aytekin Gezici

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Aytekin Gezici Yusuf Özer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title