Haberler

Kamera Görüntüsünü İzleyen Kadın Öğretmen Şaşıp Kaldı: Yaşlı Bir İnsandan Bunu Beklemiyordum

Güncelleme:

Karaman'da güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen kadın öğretmen, düşürdüğü paranın hemen arkasında duran yaşlı adam tarafından alındığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Karaman'da bir öğretmen, alışveriş sonrası marketin kasasında ödeme yaparken parasını düşürdü. Parasının olmadığını fark edince markete giderek güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ve arkasında bekleyen şahsın parasını aldığını gören öğretmen, polise giderek şikayetçi oldu.

Olay, geçtiğimiz gün kent merkezinde bulunan bir markette yaşandı. Annesiyle birlikte markete alıverişe giden resim öğretmeni Esin Ergeçer (26), alışveriş sonunda parayı ödemek için kasaya yöneldi. Daha sonra genç öğretmen çantasındaki cüzdandan parayı almak isterken, cüzdandan 100 lira kasanın önünde yere düştü.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİYLE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Paranın düştüğünü fark eden öğretmenin annesi kızına parasını yere düşürdüğünü söyledi. Genç öğretmen ise yere düşen kağıt paradan habersiz yine yere düşen bozuk parayı alarak cüzdanına koydu. Öğretmen ve annesi daha sonra hesabı ödeyerek evlerine gitti. Bir süre sonra genç öğretmen cüzdanındaki 100 liranın olmadığını fark edince paranın markette düşmüş olacağını sanarak markete tekrar geldi. Marketin güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen öğretmen, kasada para öderken, parayı düşürdüğünü ve arkasında sıra bekleyen yaşlı adamın da bu parayı kendilerinin de olduğu anda sesini çıkarmadan yere eğilerek aldığını görünce şok oldu.

"YAŞLI ADAMDAN ŞİKAYETÇİ OLDU"

Güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra şok olduğunu belirten öğretmen Esin Ergeçer, polis merkezine giderek yere düşürdüğü parayı alan kişi hakkında şikayetçi olduğunu söyledi. Yaşadıklarını anlatan Esin Ergeçer, "Annemle birlikte evimizin yakınında bulunan markete alışverişe gittik. Alışveriş yaptığımız esnada kasaya parayı ödemeye geldiğimde annem bana paramın düştüğünü söyledi. Eğilip baktığım zaman yerde sadece bozuk para olduğunu gördüm ve onu aldım. Daha sonra alışverişi bitirip evimize gittiğimizde cüzdanımdaki paranın eksik olduğunu gördüm. Bunu araştırmak için de tekrardan markete gittik. Ben başka insanların almış olabileceğinden de şüphelendim. Marketin güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğimizde arkamda sırada bekleyen yaşlı adamın parayı aldığını ve bana söylemediğini gördük. Bu davranış beni çok üzdü. Yaşlı bir insandan bunu beklemiyordum. Bu nedenle polis merkezine giderek şikayetçi oldum. Yaşlı adamın bulunmasını istiyorum. Çünkü başka birilerinin günahını aldım. Burada önemli olan 100 lira kaybetmek değildir. Bunu yapıyorsa veya ilk defa yapıyorsa, bir daha yapmamasını temenni ediyorum. Bu bir insanın son parası da olabilir. Herkesin paraya ihtiyacı var. Önemli olan insanlık görevimizi yapmak. Biz onu gördüğümüz zaman elindeki poşeti alıp yardım dahi edebiliriz. Ama ben gencim o da yaşlı, sonuçta bunu yapmaması gerekiyor. Önemli olan güzel bir ders çıkarması olur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaman Haberler

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden Netanyahu hakkında tutuklama kararı

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Ayhan Bora Kaplan'ın işkencesine uğradığını iddia eden Erkan Doğan: Ali Yerlikaya'ya güvendim, o yüzden buradayım

Ayhan Bora Kaplan'ın işkencesine uğradığını iddia eden Erkan Doğan: Ali Yerlikaya'ya güvendim, o yüzden buradayım

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

Kızılcık Şerbeti ekibi, uyuşturucu alırken polise yakalanan Feyza Civelek'e sahip çıktı

500

Yorumlar (29)

Adınızı Yazın:

100lira için yapılcak bi hareket mi ayıp birde öğretmen olacaksınız

1
18
yanıtYanıtla
BERBER SEYFÎ:

ULA boşboğaz Buradan laf salatası yapacağına sen dağıtsana boş teneke. Kadıncağız aylığıyla geçinen bir öğretmendir. DEVLET veya merkez bankası değildir.

yanıt0
yanıt0
rahatlığa bak, kanatsız uç!:

Kasada piknik rahatlığı sergileyen, arkasındaki insanı önemsemeyen bir öğretmen, çocuklara ne verebilir ki?

10
9
yanıtYanıtla
United İslamic Society:

Yaşlı adam o parayı niye aldı diye hiç sormuyorsun ama elbette ulvi amaçlar için almıştı, fakir suriyelilere ve beş parası olmayan katarlılara din kardeşi olduğu için yardım edecekti uçağına benzin parası yapıp somalili fakirlere fişkiye yaptırıcaktı çok anlayışsızsınız nereden biliyorsunuz ki kötü niyetli olduğunu size göre gece kulübünde içip içip naralar mı atacaktı yani geçin bunlar devletimizin istikrarından vazgeçmemek vergilerini ödeyebilmek için almıştır bence gss nedir hoca bilmez.

6
10
yanıtYanıtla
SSSSSS:

EŞŞEK 7 SİNDE DE EŞŞEK 70 İNDE DE

15
1
yanıtYanıtla
kobra:

bu öğretmenler cimrinin önde gidenleri

9
6
yanıtYanıtla
Adam:

Vay arkadaş yorumlara bakar mısınız. Resmen çoğunluk adamı haklı bulmuş. Böyle bir ahlaksızlığı savunuyorsunuz inanamıyorum ne hale geldiğimize, ne kadar çok potansiyel hırsız varmış. Keşke gerçek hayatta kimler olduğunuzu bilsem de bulunduğunuz mahalleye uğramasam. İnşallah daha beter duruma düşersiniz de tek bir kişi yardım etmediği gibi herkes karşınızdakini haklı bulur.

14
1
yanıtYanıtla
takavit:

arkadas anlamiyorum rahmetli nasrettin hocanin hikayesi esegi calininca herkes ahiri kilitlemedi diye hocayi suclar peki hirsizin hicmi sucuyok tamamda kaybedenin hicmi sucuyok basinda kavak yelleri adam calmamis bulmus almis bunu dusuren hirsizlikla itam etmis peki bende helal kazanc gitmezdi haram olmaklan itam ediyorum ne cevap verecek merak ediyorum ya markette ayakkabimizin bagi cozulse baglamaya korkar hale geldik sen sahibolsaydin o bulmazdi bulmak hangi kanuna gore sucoluyor anlamadim

6
7
yanıtYanıtla
ahmet:

Kardeş, bunu diyenler büyük ihtimal kendileri de cebe indirecekleri için öyle diyorlar. akıllarınca cebe indirmek için haklı bir bahane arıyorlar.

yanıt2
yanıt0
ahmet:

demekki uzun yıllar önce kaybetmeye başlamışız dürüstlüğümüzü, ahlakımızı. Yaşlılarımız bile böyleyse gençlere hiç şaşırmamak gerek. Nerde o eski olgun, ağırbaşlı dedelerimiz.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title