Haberler

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz, Ankara adayı Suat Kılıç, İzmir adayı ise Cemal Arıkan oldu. Ankara'daki aday tanıtım toplantısında kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Artık milli görüş vaktidir. Milletimizi ahlaklı belediyecilikle tanıştırmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde herhangi bir ittifakın içinde yer almama kararı alan Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin adaylarını açıkladı. İstanbul adayı Mehmet Altınöz, Ankara adayı Suat Kılıç, İzmir adayı ise Cemal Arıkan oldu.

Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. "94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz" sloganıyla bir araya gelen partililer "Mücahit Erbakan" sloganları attı.

"MİLLETİMİZİ AHLAKLI BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAYA HAZIRIZ"

Toplantıda kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, "Toplantımızı hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu salona iyi bakın. Bu salon yeni bir dönemin başladığının işaretidir. Biz davamızın erlerine maaş, makam aracı vermiyoruz. Tam tersine bu dava erleri bir de kendileri para harcıyor, külfetlere katlanıyor. Allah sizlerden razı olsun. Türkiye ve dünyada beş ayda yüzde 80 büyüyen başka bir parti var mı? Bu 1969'da çekilen besmelenin bereketinin devam ettiğini gösteriyor. Milli görüş sadece bir siyasi hareket değildir: ahlak, merhamet, liyakat, feraset demektir. Artık milli görüş vaktidir. Milletimizi ahlaklı belediyecilikle tanıştırmaya hazırız" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

"MAHALLELERDE GENÇLİK KONSEYLERİ KURACAĞIZ"

31 Mart Yerel Seçimleri'ndeki başarılarının 2028'de iktidar yolunu açacağını söyleyen Erbakan, vaatlerini öyle sıraladı: "Devlet okullarındaki çocuklarımıza ücretsiz yemek desteği vereceğiz. Çocuk spor okullarıyla spora teşvik edeceğiz. Dilendirilen çocukları şefkatli ellere teslim edeceğiz. Mahallelerde gençlik konseyleri kuracağız. Gençlerimize sinema tiyatroya gidebilmeleri için Genç Refah Kart vereceğiz. Kadınlarımız için psikolojik destek ve kanser gibi hastalıklarda erken teşhis için refah sağlık birimlerini hayata geçireceğiz. Belediyede çalışan kadınlar için çocuklarını bırakacakları kreş açacağız."

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

"SAHİPSİZ KÖPEKLERİ KISIRLAŞTIRIP BARINAKLARA YERLEŞTİRECEĞİZ"

Sahipsiz köpekleri barınaklara yerleştirileceklerini de belirten Fatih Erbakan, "Bu barınakları her isteyen internet üzerinden 24 saat canlı olarak izleyebilecek. Şehirlerimizin sokaklarındaki bütün başıboş köpekleri düzenli bir şekilde toplayacak, kısırlaştırıp bu barınaklara yerleştireceğiz. Barınaklarımızda mutlaka yeterli sayıda veteriner ve uzman görev yapacak" diye konuştu. Erbakan açıklamaları sonrası Yeniden Refah Partisi'nin adaylarını da paylaştı.

İşte 3 büyükşehirdeki YRP adayları;

  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç
  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme BölümündeYönetim ve Organizasyon Yükseklisansı (MBA) yapmıştır. Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir. İyi derecede İngilizce bilen Altınöz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

SUAT KILIÇ KİMDİR?

23 Temmuz 1972'de Samsun'da doğdu. Samsun 19 Mayıs Lisesi'nin ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Avukatlık stajını Ankara Barosu'nda tamamladı. Avukat, gazeteci ve yazar. Kanal 7, NTV ve Kanal D'de çalıştı, sarı basın kartı sahibi. 22,23 ve 24. Dönemlerde Samsun Milletvekili olarak TBMM'de yer aldı. AK PARTİ Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı, AK PARTİ Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. TBMM Başkanlık Divanı, Anayasa Komisyonu, Milli Savunma Komisyonu ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi'nde görev aldı.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan 61. T.C. Hükümeti'nde Gençlik ve Spor Bakanı olarak görevlendirildi. Kurucu bakanlık süresince, merkez ve taşra teşkilatını yapılandırdı. 81 ilimizde spor tesisleri ve üniversite yurtları ile gençlik ve spor projelerinde önemli atılımlar gerçekleştirdi. Üçdönem TBMM'de bulunan Kılıç'ın 3 Kasım 2002 seçimleri ile başlayan milletvekilliği görev süresi 7 Haziran 2015 seçimleri ile sona erdi. Suat Kılıç, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

CEMAL ARIKAN KİMDİR?

1977 İstanbul doğumlu. Anadolu'nun çeşitli ilçelerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladı. 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu. Ticaretle meşgul. Evli, iki çocuk babası.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur. 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştur.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Yeniden Refah Partisi Necmettin Erbakan Mehmet Altınöz Fatih Erbakan Suat Kılıç İstanbul Ankara İzmir Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (35)

Ahmet Cosgun:

Allah yolunuzu açık etsin inşallah.Durust ve dava şuuru olan insanlara ihtiyaç var.Allah istikametten ayırmasın.

212
84
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Allah yani Mana hepimizi huzurluca hiçliğe göndersin çünkü kainat şans eseri var olmuşdur. Amin.

yanıt9
yanıt143
Raşit Gungor:

mark kimse seni sallamıyor inadına trollük yapıyorsun. anladık Allah inancın yok çok da fifi be birader...senin inancın sana benim inancım bana..

yanıt74
yanıt7
Musti40 :

Mark: Anladık inanmıyorsunDA, neden bunu zırt vırt öne çıkartmaya çalıyorsun? Konu politika, kainatın yaratışı olsa, senlen çağdaş bir şekilde burada güzel güzel tartışırdık, YANİ LÜTFEN konu zıplama

yanıt34
yanıt2
İbrahim Demirel:

Daha çok eksiği olmasına rağmen Fatih erbakana kesinlikle güveniyorum. Eğer çizgisinden ayrılmaz, Kendisini de geliştirirse kesinlikle ilerde ismini daha çok duyacağız. Ahlaki olarak kendisini beğeniyorum.

170
75
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

Boşa emek cumhurdan ayrilma

84
152
yanıtYanıtla
Musti40 :

Aslında bence değişim hiçte fena olmaz, Cumhurdan istekleri baya baya fazlaydı, demekki adamların özgüveni sağlam! Hayırlısı diyorum

yanıt42
yanıt11
Zafer Karabalik:

Aday bulamayınca ailecek işin içine girmişler

111
89
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

İstiyorsan refahı da akp ye bağlayalım..şubesi yapalım.. zaten Türkiye de kurulan tüm partiler akp ye çalışmak zorunda olsun diye kurulur dimi

yanıt94
yanıt51
Emre Aykan:

Sezgin Sezgin bazıları gibi pkkye mi çalışsın? Hadi yallah nerede DEMleniyorsan oraya

yanıt5
yanıt4
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title