Haberler

Yeni Yelken Tasarımına Sahip Enerji Tasarruflu Süper Tanker Çin'in Kuzeydoğusunda Teslim Edildi

Güncelleme:

Çığır açan yelken tasarımına sahip çok büyük bir ham petrol taşıyıcısı (VLCC) olan New Aden, Çin'in kıyı kenti Dalian'daki müşterisine teslim edildi.

Çığır açan yelken tasarımına sahip çok büyük bir ham petrol taşıyıcısı (VLCC) olan New Aden, Çin'in kıyı kenti Dalian'daki müşterisine teslim edildi.

Dalian Gemi İnşaatı Endüstrisi Limited Şirketi tarafından inşa edilen gemi 300.000 tonaj net ağırlığıyla 333 metre uzunluğa ve 60 metre genişliğe sahip bulunuyor. Bir geminin güvenle seyredebileceği maksimum su derinliğini belirleyen maksimum draftı 20,5 metreye ulaşıyor.

SES (Çince): Lİ JİMİNG, Dalian Gemi İnşaatı Endüstrisi Limited Şirketi'nin VLCC proje yöneticisi:

"Karbon fiber ametal malzeme kullandık. İlk olarak, bu malzeme toplam ağırlığını azaltacak ve kurulum ve kullanımda bazı maliyetleri azaltacak. ve iki çift yelken büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlayacak."

Karbon fiber kompozitlerden yapılan iki çift sert kanatlı yelken, Çin tarafından bağımsız olarak geliştirildi ve yakıt tüketimini büyük ölçüde azaltacak.

Gemi, mevcut rüzgardan maksimum düzeyde yararlanmak için bu hafif, korozyona dayanıklı yelkenlerin sürekli olarak optimum açıya ayarlanmasını sağlayan akıllı bir kontrol sistemi ile donatıldı.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Dalian'dan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Hamster Coin Dalian Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title