Haberler

    Yeni Skoda Karoq satışa çıktı: Fiyatı ve özellikleri!

    Güncelleme:

    Yeni Skoda Karoq fiyatı ve özellikleri açıklandı. İşte teknik özellikleri ve yeni tasarım değişiklikleri...

    Skoda, yeni Karoq modelini ülkemizde satışa sundu. Yenilenen iç ve dış tasarımı ile birlikte SUV otomobil almayı planlayan kişilerin dikkatini çeken aracın fiyatı seleflerinden daha yüksek oldu. İşte Skoda Karoq fiyatı ve özellikleri…

    Yeni Skoda Karoq fiyatı ve özellikleri!

    Yeni Skoda Karoq uzun zamandır beklenen bazı özellikleri beraberinde getiriyor. Tasarım tarafında C tip TOP LED farları, LED gündüz farları ve dinamik sinyal lambaları gibi donanımların opsiyon gerektirmeden araca eklendiğini görüyoruz.

    Buna ek olarak otomobil, 1.5 TSI ACT 150 PS (250 Nm tork) DSG olacak şekilde 3 farklı paketle ülkemize giriş yaptı. Yani seçiminiz hangisinden yana olursa olsun kaputun altında aynı motor yer alacak. Fakat gelişmiş sürüş asistanları, elektrikli ve dokunmadan açılabilen bagaj kapağı, adaptif hız sabitleme, şerit değiştirme ve takip etme asistanı gibi özellikler satın alacağınız pakete göre değişiklik gösterebilir.

    2022 model Ford Fiesta, Türkiye fiyatı belli oldu

    Buna ek olarak otomobilin içerisindeki özelliklere baktığımızda ise bel destek ayarlı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, 8 inç dokunmatik ekran, 8 adet hoparlör, kablosuz SmartLink, kablosuz şarj ve 10.25 inç dijital ön gösterge panelini görüyoruz.

    Skoda Karoq fiyatı ve opsiyonlar:

    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elite: 809 bin 900 TL

    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Prestige: 954 bin 900 TL

    1.5 TSI ACT 150 PS DSG Sportline: 954 bin 900 TL

    Metalik Renk: 3 bin 531 TL

    Exclusive Renk: 5 bin 885 TL

    Elektrikli açılabilir cam tavan: 13 bin 889 TL

    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Skoda Haberler

    Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

    Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

    Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

    Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

    Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını 'annesi' olarak tanıtmış

    Evine çağırdığı 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar etti! Karısını "annesi" olarak tanıtmış

    Bakmadan Geçme

    ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi! Beşiktaş-Trabzonspor ZTK finali hakemi kim? Ziraat Türkiye Kupası final maçını kim yönetecek? Yaprak Dökümü'nde Cem neden öldü? Yaprak Dökümü'nde Cem karakterinin ölüm sebebi ne? 23 Mayıs Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 23 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 22 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Karısını annesi olarak tanıtıp 12 yaşındaki kızı taciz etti! Olay ne, nerede oldu? Philips boykot mu? Philips İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Philips Türk malı mı, sahibi kim? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! #129349 Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Yarın okullar tatil mi? 23 Mayıs okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Senua's Saga: Hellblade II İncelemesi: Büyüleyici Grafikler ve Derin Hikaye Ayhan Bora Kaplan davasındaki Süleyman Soylu detayı ne? Olay ne, ne oldu? Survivor final tarihi ne zaman? Survivor All Star ne zaman bitecek, şampiyonluk ödülü nedir? Sakarya Belediyesi hangi parti? Sakarya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Sakarya yerel seçim sonuçları! Ubisoft'un Ücretsiz FPS Oyunu XDefiant Piyasaya Sürüldü: İşte Sistem Gereksinimleri
    Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

    Müşterisi olmadığı bankadan adına 350 bin TL kredi çekildi! Mağdur sayısı 150'yi geçti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title