Haberler

Yeni Mudanya Eski Huzur İçin Adım Adım

Güncelleme:

Hayri Türkyılmaz Mudanya günlüğüne bugün önce Öğretmen evine gitti burada Mudanya Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Emniyet Müdürü ile bir araya geldi.

Hayri Türkyılmaz Mudanya günlüğüne bugün önce Öğretmen evine gitti burada Mudanya Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Emniyet Müdürü ile bir araya geldi. Toplantıda Ak Parti adayı Arif Bayrak ve Mhp adayı Erol Demirhisar da hazır bulundu 2014 yerel seçimleri ile alakalı Kaymakam Orhan Çiftçi sorunsuz bir seçim olması hepimizin dileği umarız Mudanya'mıza yakışır bir seçim maratonu olacak diye konuştu.

Türkyılmaz sonrasında Hükümet Konağında çalışan personele günaydın ziyaretinde bulundu ve geleceğin Mudanya'sı için destek istiyorum dedi. Personelin güler yüzü Hayri Türkyılmaz'ı bir hayli memnun etti.

Hükümet konağında Savcı ve hakimleri de ziyaret eden Hayri Türkyılmaz daha güvenli daha huzurlu ve daha yaşanılabilir bir Mudanya için büyük gayret ve destek vereceğiz dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Hayri Türkyılmaz Ak Parti Mudanya Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title