Haberler

Yeni Kabine'nin ilk toplantısı yarın! Masada ekonomi ve terörle mücadele başlıkları var

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yeni kabinesini açıkladı. Bakanların devir teslim törenleri bugün tamamlanacak ve yeni Kabine ilk toplantısını yarın gerçekleştirecek. Toplantıda ekonomi ve terörle mücadele başlıklarının öne çıkması bekleniyor.

28 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün Çankaya Köşkü'nde düzenlenen basın toplantısıyla yeni Kabine'de yer alan bakanları tek tek açıkladı.

7 BAKANIN DEVİR TESLİMİ BUGÜN

Kabinenin yeni üyeleri görevlerini eski bakanlardan devralarak mesaiye başladı. Dün 8 bakanın devir teslim törenleri yapıldı. Bugün de 7 bakanın devir teslim törenleri yapılacak.

Yeni Kabine'nin ilk toplantısı yarın! Masada ekonomi ve terörle mücadele başlıkları var

İLK KABİNE TOPLANTISI YARIN

Yeni Kabine ilk toplantısını ise Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın gerçekleştirecek. İlk kabine toplantısında ekonomi ve terörle mücadele başta olmak üzere yeni dönemin yeni yol haritasının ele alınması bekleniyor.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK DE MASADA

Ayrıca taşerona kadro, deprem bölgesi konutlarının yanı sıra seçim vaadi olarak açıklanan ev hanımlarına emeklilik, gençlere vergisiz telefon ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların masada olacağı düşünülüyor.

Yeni Kabine'nin ilk toplantısı yarın! Masada ekonomi ve terörle mücadele başlıkları var

YENİ KABİNE'DE HANGİ İSİMLER YER ALIYOR?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Cevdet Yılmaz

Adalet Bakanı: Yılmaz Tunç

Aile ve Sosyal Hİzmetler Bakanı: Mahinur Özdemir Göktaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Vedat Işıkhan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı: Mehmet Özhaseki

Dışişleri Bakanı: Hakan Fidan

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Alparslan Bayraktar

Gençlik ve Spor Bakanı: Osman Aşkın Bak

Hazine ve Maliye Bakanı: Mehmet Şimşek

İçişleri Bakanı: Ali Yerlikaya

Kültür ve Turizm Bakanı: Mehmet Nuri Ersoy

Milli Eğitim Bakanı: Yusuf Tekin

Milli Savunma Bakanı: Yaşar Güler

Sağlık Bakanı: Fahrettin Koca

Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Mehmet Fatih Kacır

Tarım ve Orman Bakanı: İbrahim Yumaklı

Ticaret Bakanı: Ömer Bolat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Abdulkadir Uraloğlu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Çankaya Köşkü Çankaya Ekonomi Kabine Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

ben şahsen hiç bir parti taraftarı değilim ama bu iktidarın icraatlerinin hiç birine katılmamakla oy vermemekle beraber seçimi dürüstçe kazanmışlarsa saygı duyarım ülkenin kötülüğünü istemeyen her vatansever gibi dualarım ülkeyi ekonomiyi başarıyla yönetip refaha kavuşturmalarıdır

3
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Doları Euro’yu yukarı doğru tırmanışını görünce kimse konuşmuyor bir ben görüyorum galiba , vay beeeee

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title