Haberler

Yeni Dünya Vakfı Burs Mülakatına Başladı

Güncelleme:

Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi mülakat komisyonu tarafından 2013-2014 Eğitim ve Öğretim ile ilgili burs talebinde bulunan 123 Üniversite öğrencisini mülakattan geçirdi.

Hüseyin Kazan, Abdullah Güven, Nadim Gök, A. G. Yükseltmek, Giray Şahin, Gülhanım Çimen, Birsen Gözlü, İsmail Akgün, A. Hadi Turus, Hasan Genç, Emre Çalışkan'dan oluşan Mülakat komisyonu çalışmalara erken start verdi.

Ankara Altındağ da bulunan şube merkezinde toplam 123 öğrencinin büyük bir titizlikle mülakattan geçirdiğini belirten Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu, Mülakata tabi tutulan öğrencilere özellikle vakıf ile ilgili beklentilerin neler olduğunu ve yeni dönemde önerilerini ve yapılacak olan planlamalar ile ilgili sorular sorduğu belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Akgün Hasan Genç Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title