Haberler

Yekta, Yeni Takımıyla İlk Antrenmanına Çıktı

Yekta, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı Kaçırılan bir şampiyonluk vardı.

Yekta, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı

Kaçırılan bir şampiyonluk vardı. Yine aynı performansı gösterip bu defa inşallah şampiyonluğu elde ederiz

Medicana Sivasspor'la 3 yıllığına sözleşme imzalayan Yekta Kurtuluş, takımıyla ilk çalışmasına çıktı. Kurtuluş, Sivasspor'daki hedefiyle ilgili Kaçırılan bir şampiyonluk vardı. Yine aynı performansı gösterip bu defa inşallah şampiyonluğu elde ederiz dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2'inci haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra pas çalıştı. Antrenmana, bu sabah Medicana Sivasspor ile 3 yıllığına sözleşme imzalayan Yekta Kurtuluş da katıldı. Kurtuluş antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivasspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Şu an ligdeki en iyi takımlardan bir tanesine geldim. Hem kulüp, hem tesis, hem de yönetim olarak en iyi kulüplerden birisi burası. İnşallah başarılı oluruz dedi.

GOL HER ŞEY DEĞİL

Yekta Kurtuluş, Sivasspor'daki hedeflerinin sorulması üzerine ise, Kaçırılan bir şampiyonluk vardı. Yine aynı performansı gösterip bu defa inşallah şampiyonluğu elde ederiz dedi.

Kurtuluş gol performansıyla ilgili soruya da, Kasımpaşa'da da gol olarak çok üst düzey değildim, ama 3.75'e Galatasaray'a transfer oldum. Demek ki gol herşey değil. O yüzden burada da iyi futbol oynayıp takımı hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız dedi.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte bazı yöneticiler izledi.

JOHN BOYE MEDİCANA SİVASSPOR YOLUNDA

Bu arada Medicana Sivasspor'un renklerine bağlamayı düşündüğü Ganalı milli futbolcu John Boye bu akşam Sivas'a geldi. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun tesislerde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştüğü öğrenildi. 1.85 boyundaki oyuncu geçtiğimiz yıl Kayseri Erciyesspor'da forma giymişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yekta Kurtuluş Eskişehirspor Sivasspor Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title