Haberler

Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Kırıkkale Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliğinde kentte açılan yaz spor okulları törenle eğitime başladı.

Okullarda, 23 branşta 9-18 yaş grubundaki 400 öğrenci eğitim alacak. 17 Ağustos Spor Salonu'nda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ali Çetin, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Yaşar Ayvaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Şube Müdürü Ahmet Öncül, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Yaşar Erdem ile yaz spor okullarına katılan öğrenciler ile yakınları katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Korkmaz, geleneksel yaz spor okullarına destek olmaktan mutlu olduklarını belirtirken, "Değerli hocalarımızla birlikte küçük sporcularımızın yetenekleri ile birlikte değişik branşlarda kendilerini en iyi şekilde geleceğe hazırlayacaklarına inanıyorum. Türkiye'de spor okulları arasında en başarılı illerden biriyiz.

Şu ana kadar amatör spor dallarında kayıtlı sporcu sayımız 10 bini geçti. Bunu daha iyi noktaya taşımak bizlerin temel görevidir. Özellikle spor sahaları yapmak adına gerek Spor İl Müdürlüğümüz, gerek Valiliğimiz ve gerekse Belediye olarak yatırımlarımızı daha iyi noktaya taşımak adına gayret etme çabası içindeyiz" dedi.

Gençlik ve Spor Müdür Vekili Yaşar Erdem ise çocukların spora kanalize edilmesinin önemine dikkat çekti. Erdem, "Çocuğun gelişmesi için vücut organlarının çalıştırılması son derece önemlidir. Çocuklarımızın kas koordinasyonunun, dayanıklılığının, kuvvet ve esnekliği geliştirilmesinde en önemli etken, beden eğitimi etkinlikleridir" diye konuştu.

Törende, halk oyunları ekipleri folklor, öğrenciler de spor gösterileri sundu. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title