Haberler

Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği çocukları kötü alışkanlıklardan uzat tutuyor

Karabük Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Karabük Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği çeşitli spor dalları ve sanat alanındaki projeleri ile bağımlılıklara karşı toplumu bilinçlendirip, çocukları, gençleri bağımlılıklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlıyor. Dernek bağımlılıklar başta olmak üzere bütün kötü alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturmak için küçük çocukların yer aldığı futbol okulu projesini faaliyete geçirdi. Böylece çocuklar hem sporla kaynaşmış olacak. Dernek daha önce de bağımlılıklarla mücadelede İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı onaylı "Çocukla Çocuk Ol" projemizle Karabük'te 10/15 yaş aralığında hiçbir spor kulübü alt yapısında oynamayan, ekonomik durumu iyi olmayan, yabancı uyruklu çocuklar ve dezavantajlı çocukları kapsayan proje ile evrensel bir araç olan sporu kullanarak çocukları ve gençleri spora yönelmelerine katkı verdi.

Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Derneği Medya sorumlusu İbrahim Bilgin, futbola gönül vermiş geçmişte profesyonel, amatör futbol oynamış 40 yaş üzeri Yaşa ve Yaşat Veteranlar futbol takımı sporcularının da katıldığı antrenmanlar da sporun yaşı olmadığını her yaşta sporun faydaları olduğunu göstermek istediklerini ifade etti.

Bilgin, "Yeni arkadaşlar edinmenin bir yolu olduğunu, futbol teknik bilgileri, spor etiği, kişisel gelişim, konularında işlendiği projemizin sonunda, derneğimiz çocukları ve gençlerin sporun içinde kalmaları adına dernek tüzüğünde değişikliğe giderek Yaşa ve Yaşat Eğitimi Geliştirme Gençlik Spor Kulübü adını almış, gençlerimizi resmi maçlarda bu heyecanı yaşatma düşüncesiyle Yaşa ve Yaşat Futbol Okulu ismiyle faaliyetlerine devam etmektedir." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karabük Futbol Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title