Haberler

Yasa dışı Telefon Dinlediği Belirlenen 17 Polis Açığa Alındı

Güncelleme:

Sahte isimler, sahte olaylar ve sahte deliller üzeriden, yasa dışı telefon dinlemesi yaptıkları iddia edilen 17 polis şefi açığa alındı.

Sahte isimler, sahte olaylar ve sahte deliller üzeriden, yasa dışı telefon dinlemesi yaptıkları iddia edilen aralarında Istanbul eski Istihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan ile birlikte 5'i emniyet müdürü rütbeli emniyet personelin bulunduğu 17 kişi açığa alındı.

MÜLKİYE VE POLİS BAŞMÜFETTİŞLERİ TELEFON DİNLEMELERİNİN İZİNE ULAŞTI

İstanbul'da yaklaşık 3 aydır Istihbarat Şube Müdürlüğü'nde geçmişe dönük olarak yasa dışı telefon dinlemelerini araştıran Mülkiye ve Polis başmüfettişleri yasadışı telefon dinlemelerinin izine ulaştı.

Müfettişlerin yaptığı inceleme sonunda binlerce kişinin sahte olaylar, sahte isimler ve sahte deliller üzerinden 'mahkeme kararı' da  alınarak telefonların dinlendiği tespit edildi.

ARALARINDA ESKİ İSTİHBARAT SORUMLUSU ALİ FUAT YILMAZER DE VAR

Bunun üzerine yasa dışı telefon dinlemesi ile ilgili rapor hazırlayan müfettişler, aralarında İstanbul eski İstihbarattan sorumlu emniyet müdür yardımcısı Ali Fuat Yılmazer'in de yardımcılığını yapan Istanbul Istihbarat eski Şube Müdürü Erol Demirhan'ın da bulunduğu 17 kişinin açığa alınmasını istedi. Müfettişlerin raporu üzerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nün oluru İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile 17 üst düzey polis şefi açığa alındı.

Görevden el çektirilen, kimlik ve silahlarına el koyulan polislerin 5'inin emniyet müdürü, 12'sinin ise başkomiser ve emniyet amiri rütbesinde olduğu bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ali Fuat Yılmazer Erol Demirhan Mülkiye Güncel Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

500

Yorumlar (6)

ŞEYH ŞAMİLundefined:

EY PARELELCİLER,GELDİĞİNİZ NOKTYI İBRETLE İZLİYOR MİLLET.DİN , İMAN,BUMUYDU GELECEĞİNİZ NOKTA.ALLAH'CC A ŞAVAŞ AÇANLARIN SONLARINI BİLMEZMİSİNİZ.ALLAH CC INTİKAMI ŞİDDETLİ OLANDIR.O PARALELCİ POLİSLER,SAVCILAR,HİRİSTİYAN VE YAHODİLER SİZİN OLSUN.ALLAH CC BİZE YETER O NE GÜZEL VEKİLDİR.

20
25
yanıtYanıtla
ŞEYH ŞAMİLhkadir_23@hotmail.com:

ORHAN HANİ ÜSTAD DERYA,HER LAFA VERİLECEK CEVAP VARDIR.AMA ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE ,SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE.LAF LAF DEĞİLSE SÖYLEYENDE ADAM DEGİLDİR. ADAM OLMAYANA DA CEVAP VERMEYİ DEĞMEZ.ELHAMDÜLİLLAH BEN NE VATAN HAİNLİĞİ YAPTIM ,NEDE BU ÜMMETİN HİMMET PARALARIYLA YAHUDİLERİ FİNANSE ETTİM.VATAN VE İSLAM DÜŞMANLARI DÜŞÜNSÜN.

yanıt0
yanıt0
ŞEYH ŞAMİLhkadir_23@hotmail.com:

ADANALI BİZ ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ BİZ SATILMAYIZ.SENİN YAZDİĞİN KLEVYENİN PARASI BİLE BENİM ÖDEDİĞİM HİMMET PARALARIYLA ALINMIŞTIR.YAHUDİLERE SÖYLENENLERİ ÜZERİNİZE ALINMANIZ ÇOK MANİDAR .BEN SENİN GİBİ AÇLARI DOYURUYORDUM ŞİMDİYE KADAR.EKMEĞİNİZ KESİLİNCE YEDİĞİNİZ ÇANAĞA PİSLEMEYE BAŞLADINIZ.ALLAH CC İSLAH ETSİN.AMİN

yanıt0
yanıt0
hakki hakhakki1045@gmail.com:

Ellerinde hicbir delil olmadan yaptiklari bu zulmun mutlaka hesabini verecekler Dune kadar akp polisiydiler basbakanin pisliklerini ortaya cikarinca paralel oldular

30
14
yanıtYanıtla
TAKİYYE YOKundefined:

BU ÜMMETE KASTEDENLER HAKETTİKLERİ CEZAYI BUGÜN BURADA YARIN RABBİMİN HUZURUNDA VERECEKLER.BU SAHTE CEMAAT DİN ADI ALTINDA İSLAMI HİRİSTİYANLAŞTIRMA PROJESİNE TAŞARONLUK YAPIYORLAR.BAKIN VERİCİLERİN YÖNÜ HİRİSTİYAN AMERİKA VE YAHUDİ İSRAİL OLARAK TESBİT EDİLDİ.12 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNUN ODASINA GİZLİ KAMERA KOYMAK HANGİ AHLAKA SİĞAR.BU PARELELÇİ HAİNLERE SORMAK İSTERİM.BU ÜLKENİN GİZLİ BİLGİLERİNİ CİA VE MOSADA SERVİS EDENLER MÜSLÜMAN OLABİLİRMİ.MİLLET UYANDI .TAKİYYELERİ TUTMUYOR.BOŞUNA ÇIRPINMAYIN BEYLER

15
15
yanıtYanıtla
Vurguna Devam.undefined:

İsimler gerçek,vurgun gerçek,deliller gerçek AMA 2011deki Balıkesir Tarım merkezli MAVİ VURGUN operasyonunun yapıldığı dönemin idarecilerini açığa almayı bırak,aynı görevlerini aynı kurumda yapmaktalar.Neden dokunmadılar,ucu ANKARAYa dokunacaktıda ondan.Soygun 3 katrilyonlar seviyesindeydi,birde Balıkesirin Naibli köyünde zimmet paralarıyla kurulmuş süt pastörize fabrikası çıkmıştı.Okul sütleride tarih oldu.Ak Parti içinde kendini birşey zannedenler,bizleri aptal sanıyor.İYİKİ İLAHİ ADALET VARDA;HESAP SORACAK.Bakalım ozaman makam mevki onları kurtaracak mı?

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title