Haberler

Yargıtay, Emrah Serbes'e Verilen 13 Yıl 4 Aylık Hapis Cezasını Onadı

Güncelleme:

Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.

Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.

"BİRDEN FAZLA KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMA" SUÇUNDAN CEZA ALDI

İzmir'de kendisinin kullandığı araçla önündeki otomobile çarparak kaza geçiren senarist Emrah Serbes, kaza sonucu arkadan çarptığı araçta bulunan Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün Özçelik (51) ve kızı Zeynep Özçelik'in (16) ölümüne neden oldu. Serbes, "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edildi. Kararı temyize taşıyan Serbes'e istinaftan kötü haber geldi. Senarist Emrah Serbes'in cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emrah Serbes Yargıtay 3. Sayfa Magazin Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (18)

orhancan:

insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. sarhoş sarhoş 3 masum insanı öldür 5-6 yıl yat çık. buna bu cezayı verenler hiç mi empati yapmıyor. . yazık maalesef Türkiyede insanın değeri yok. biraz çevren şöhretin varsa gerisi teferruat

9
1
yanıtYanıtla
İftar Saati 1950:

İtiraf etmese bu kadar da ceza almayacaktı. Serbest dolaşacaktı dışarıda.

yanıt1
yanıt1
Gard:

Sarhoşken araç kullanıp üç kişiyi öldürmenin cezası 13 yıl (8 yıl yatacak 5 yıl denetimli serbest olacak üstelik 8 yılın yarısı da açık cezaevinde) ne güzel istanbul be

8
0
yanıtYanıtla
İzzettin:

Az. Çok az. Kaç kişiyi öldürdü bu adam.

7
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

5 Yıl kapalıda yatar kalan yıllarını açık cezaevinde hafta sonları da evinde geçer

5
1
yanıtYanıtla
aylin:

ben bu ceza hukukunu anlamakta zorlanıyorum.bazıları kasıtsız olduğu için hiç ceza almazken bazıları 13 sene alıyor..kararı etkileyen etmenler olabilir takiki ama arada bu kadar fark nasıl oluyor bilemiyorum..

2
4
yanıtYanıtla
Semih:

Kafan güzel aldın maddeyi adi müptezel 3 kişiyi katlettin 13 yıl 4 ay Bunu birde ABD de işle bakalım geberir gidersin parmaklıklarda

5
1
yanıtYanıtla
aaa aaa:

infazı 3/2 oluyor

yanıt2
yanıt1
Yavuz Özkan:

Alkollü araç kullan, aşırı hız yap, 3 kişiyi katlet, olayı farkedip ambulansa geç haber ver, suçu başkasına at ve 13 yıl ceza al. . . Şaka gibi, müebbet yemesi gereken adam 8 yılda kurtaracak. Bu suçu ünlü olmayan bir başkası işleseydi 50 yıldan aşağı ceza almazdı. Olmaz olsun böyle adalet. . . Zalimler için yaşasın CEHENNEM

6
0
yanıtYanıtla
asdad:

ORHANCANCIĞIM 5 6 YIL YAZMIYOR ORDA 13 YIL YAZIYOR OKUMAN MI YOK

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title