Haberler

Yardım kolilerinde depremzedelere duygusal mesajlar: Şehidimin giyemediği çoraplar

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilmek üzere yardımlar toplanıyor. O yardımların üzerinde depremzedelere duygusal mesajlar da gönderildi. Yardım kolilerin üzerine kimisi, "Şehidimin giyemediği çorapları" yazarken kimisi "Dışarısı çok soğuk. Oradaki kardeşlerim için şapka, battaniye yolluyoruz. Allah yardımcınız olsun" yazdı.

Kahramanmaraş'ta olan depremlerin ardından bölgeye çok sayıda yardım gönderilmek üzere hazırlanıyor. Antalya Valiliği ile belediyelerce kurulan yardım koordinasyon merkezlerinde toplanan malzemelerin üzerine ya da içerisine duygu dolu notlar yazıldı.

"ŞEHİDİMİN GİYEMEDİĞİ ÇORAPLAR"

Mesajların bazılarında, "Şehidimin giyemediği çoraplar."ve "Dışarısı çok soğuk. Oradaki kardeşlerim için şapka, battaniye yolluyoruz. Allah yardımcınız olsun" notlarının olduğu görüldü. Bu notlar görevlileri oldukça duygulandırdı.

Yardım kolilerinde depremzedelere duygusal mesajlar: Şehidimin giyemediği çorapları

"HEP DUALARIMIZ SİZİNLE"

5 yaşındaki bir çocuğunyazdığı notta ise, "Merhaba benim adım Ebubekir. İstanbul'dan yazıyorum. Hepinize çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnşallah bir daha böyle bir durum ile karşılaşmazsınız. Hep dualarımız sizlerle. Allah yardımcınız olsun, Allah'a emanet olun" ifadeleri yer aldı. Notu gören görevliler duygu dolu anlar yaşadı.

Yardım kolilerinde depremzedelere duygusal mesajlar: Şehidimin giyemediği çorapları

"UMARIM SİZİ BİRAZ DA OLSA MUTLU OLMUŞTUR"

Diğer yandan yardım kolilerinin üzerine ya da içerisine duygu dolu notlar yazıldığı görüldü. Konyaaltı Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir kız çocuğu, içerisinde oyuncak maymun, bebek, araba ve ördeğin olduğu kutu üzerine "Hep yanınızdayız. Umarım oyuncaklarım sizi biraz da olsa mutlu etmiştir" mesajı yazdı.

Yardım kolilerinde depremzedelere duygusal mesajlar: Şehidimin giyemediği çorapları

"UMARIM YARDIMIM DOKUNMUŞTUR"

Sıla Kuşçu da kolisinin üzerine, "Öncelikle hepinize geçmiş olsun, tüm dualarım sizlerle. Bu yardım kolisini size Antalya'dan gönderiyorum. Umarım yardımım dokunmuştur. Yalnız değilsiniz size elimizden geldiği kadar yardım edeceğiz" notunu ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramanmaraş Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Ütopik Yorumcu:

Ulan Bir olsak beraber olsak bizi dünya yıkamaz yaranız yaramızdır emin olun şuanda kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki yardım edemediğim için dua ediyoruz yardım gönderiyoruz elimizden gelen bu çalışıyoruz

24
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title