Haberler

Engelli Çocuk Anneleri, Sinema Filmi İzledi

Güncelleme:

Kocaeli'nde yaklaşık 100 engelli çocuk annesi, "Yapışık Kardeşler" filmini yönetmen ve oyuncularıyla izledi.

İzmit Belediyesi ile bir alışveriş merkezi ortaklığında düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında son günlerin en gözde filmlerinden 'Yapışık Kardeşler' filminin oyuncuları İzmit'te sevenleriyle buluştu.

Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde bulunan sinemaya gelen Yapışık Kardeşler filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Suat Sungur, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan ve engelli yakınlarıyla birlikte filmi izlediler. Ünlü oyuncular ayrıca imza ve söyleşide hayranlarıyla da bir araya geldiler.

AVM'deki etkinlik sırasında Kocaelisporlu taraftarlar ünlü oyunculara yeşil- siyah renkteki Kocaelispor takımın atkısını hediye etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmit'te sanatı yaygınlaştırmak ve sosyal olayların sanat yoluyla gündemde kalması için çalıştıklarını ve belediyenin engelli dostu bir belediye olduğunu ve engellilerin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan İlker Ayrık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title