Haberler

Yangında İlk Önce 'Mıstık' Kurtarıldı

Güncelleme:

Adana'da bir evde çıkan yangına müdahale eden komşular, ilk iş olarak kafeste beslenen 'Mıstık' isimli papağanı kurtardı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi'nde oturan ve psikolojik tedavi gören 23 yaşındaki Mustafa Yiğit, ilaçlarını içip kanepeye uzandı. Bir süre sonra kendinden geçen Yiğit'in içtiği sigara kanepenin üzerine düştü.

Sigara kanepeyi tutuşturunca için için yanmaya başladı. Bu sırada marketten dönen baba Ali Yiğit, dumanı fark edince itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede gelen ekipler, ilaçların etkisinden baygın halde yatan Mustafa Yiğit'i, komşular da ilk iş olarak kafeste beslenen 'Mıstık' isimli papağanı kurtardı.

Yangın büyümeden kontrol altına alınırken vücudunda hafif yanıklar oluşan Mustafa Yiğit ise Adana Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Yiğit Yüreğir Seyhan Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title