Haberler

Yalova'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Güncelleme:

Yalova'da hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada iki araç çarpışırken, sürücüsünün kazayı görerek direksiyonu kırdığı cip de takla attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Yalova'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Sürücü, kazada diğer araçta ölen kişiyi kalp masajı yaparak hayata geri döndürmeye çalıştı

YALOVA – Yalova'da hatalı sollama sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada iki araç çarpışırken, sürücüsünün kazayı görerek direksiyonu kırdığı cip de takla attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yalova-Armutlu karayolu Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesi Şenköy geçişinde hatalı sollama yaptığı ileri sürülen 34 EMF 078 plakalı lüks otomobil, karşı yönden gelen 34 EC 174 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapan 34 EMA 679 plakalı cip ise takla attı. Kazada 34 EC 174 plakalı otomobilde bulunan Sezai Selçuk olay yerinde, Neriman Selçuk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, lüks araçtaki 2 kişi de yaralandı. Cipteki 3 kişi ise hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan lüks araç sürücünün kaza yerinde ölen Sezai Selçuk'a sağlık ekipleri gelene kadar kalp masajı yaparak hayata geri döndürmeye çalıştığı öğrenildi. Kaza sırasında yoldan geçen Yalova Valisi Muammer Erol da ekiplerden kazayla ilgili bilgi aldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title