Haberler

Yakuplu'da Başkan Uzun'a Büyük İlgi Gösterildi

Güncelleme:

Yakuplu halkı ile bir araya gelen Başkan Uzun, gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu Mahallesi'nde seçim otobüsü ile gezerek esnaf ve vatandaşları selamladı. AK Parti Yakuplu Seçim Koordinasyon Merkezi önünden başlayan gezide Başkan Uzun, vatandaşı selamladı. Yakuplu Perşembe Pazarı başındaki AK Nokta'yı ziyaret eden Başkan Uzun, büyük sevgi gösterileri ile karşılandı. Otobüs ile Yakuplu Mahallesi'nin cadde ve sokaklarında vatandaşı selamlayan Başkan Uzun, zaman zaman otobüsten inerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, onlara karanfil dağıttı.

Başkan Uzun'a Kadınlardan Tempo

Roman vatandaşların yaşadığı sosyal konutları da ziyaret eden Başkan Uzun, roman vatandaşları dinledi. Şehit Bilal Özcan Parkı'nda da çocuklara oyuncak dağıtan Başkan Uzun, kahvehanelere de uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Uzun otobüs gezisi sırasında ve ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Başkan Uzun, otobüs gezisi öncesi de Beylikdüzü Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'ne uğrayarak, mesleki eğitim alan engelli çocuklar, öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi. AK Parti Beylikdüzü Marmara Mahalle Teşkilatı'nın Yakuplu Sosyal Tesisleri'ndeki Kadınlar Günü Programı'na da katılan Başkan Uzun, kadınlardan 30 Mart seçimlerinde destek istedi. "Yusuf Uzun" diye tempo tutan kadınlar Başkan Uzun'a destek vereceklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Yusuf Uzun Ak Parti Yakuplu Güncel Haberler

title