Haberler

"Westworld" 3 Ekim'de Digiturk'te başlıyor

Güncelleme:

Digiturk dizi severlerin merakla beklediği en güçlü ve en yeni yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Yıldızlar geçidi sunan oyuncu kadrosu ve yaratıcı hikayesi ile 2016 yılının iddialı ve merakla beklenen yapımlarından biri olan "Westworld" 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren her Pazartesi saat 22:00'de Dizimax Sci-Fi'da izleyicilerle buluşacak.

Digiturk izleyicilerini yeni sezonda da en iddialı yapımlar dizilerle buluşturmaya devam ediyor.

Bilim-kurgu severlerin merakla beklediği ve 2016 yılının çok konuşulan dizilerinden biri olan "Westworld" 3 Ekim'den itibaren her Pazartesi saat 22:00'de, ABD'deki yayın saatinden 24 saat sonra Digiturk 2 No'lu kanalda yayın yapan Dizimax Sci-Fi ve 302 No'lu kanalda yayın yapan Dizimax Sci-Fi HD ekranlarında olacak. Dizi ayrıca ABD yayınından 2 saat sonra orijinal dilde ve Türkçe altyazılı seçeneğiyle "Dilediğin Zaman, Dilediğin Yerde" uygulamasıyla da izlenebilecek.

Ünlü bilimkurgu yazarı Michael Crichton'ın 1973'te çektiği ilk yönetmenlik denemesinden uyarlanarak dizi haline getirilen "Westworld"ün hikayesi Jonathan Nolan ve Lisa Joy'a ait. Geleceğin lunaparkı olarak nitelendirilebilecek bir parkta geçen dizide, yapay zekaların ilginç hikayesi konu alınıyor. Zengin konukların gelip hayaller alemine daldıkları parkın Vahşi Batı bölümünde bir grup robotun bilinç kazanmasıyla başlayan hikaye, çok geçmeden yaşanan cinayetler sonrası bir maceraya dönüşüyor.

Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Yaşayan en iyi aktörlerden biri olarak kabul edilen Anthony Hopkins'in 'Dr. Robert Ford' karakterini canlandırdığı dizide; Altın Küre ödüllü Ed Harris 'The Man in Black'rolünde izleyicinin karşısına çıkıyor. Dolores Abernathy rolünde izleyeceğimiz Evan Rachel Wood'un tüm hayatının yalan olduğunu öğrenen bir western kızını oynadğı dizide, yakışıklı aktör James Marsden'ı güzel bir kadının peşinden yöreye gelen silahşör Teddy Flood rolünde, Thandie Newton'ı da Westworld'ün cesur ve güzel 'madam'ı Maeve Millay olarak izleyeceğiz. "Westworld" yeni sezonda bilim-kurgu severleri hayaller alemine götürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Digiturk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title