Haberler

Weltew Home'un; Dolar Krizinde Fiyat Politikasında Değişiklik Olmayacak

Güncelleme:

İnegöllü mobilya devi Weltew Home'un Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, yaptığı yazılı açıklama ile "dolar krizinde firmamızın ürünlere uyguladığı fiyat politikasında bir değişiklik olmayacaktır" dedi.

Mustafa Balcı, dedikodulardan uzak durulması gerektiğini vurgulayarak "Hepimizin bildiği üzere son günlerde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmalar ile birlikte ülke ekonomimiz zorlu bir süreçten geçiyor. Weltew Home olarak bu ve bunun gibi zorlu ekonomik süreçlerin daha çok üreterek ve satarak aşılacağının bilincindeyiz. Ekonomik ve siyasal olarak zorlu bir mücadele de bulunduğumuz bu dönemden milli bir duruş sergileyerek el birliği ile çıkılacağına dair inancım tam. Ve sizlerden ricam, kendinizi işinize verin. Günlük gelişen dedikodulardan uzak durun. Siyasi muhabbetlerle moralinizi ve motivasyonunuzu bozmayın ve sadece işinize odaklanın" dedi.

"BAYİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Bayilerinin yanında olduğunu ifade eden Balcı, "Bizler Weltew Home olarak bugüne kadar sizlerin de güveni ile elde ettiğimiz büyümeler ve buna bağlı oluşturduğumuz sağlam temeller ile bugünde bunlara karşılık olarak biz tüm bayilerimizin yanındayız."

"FİYAT POLİTİKASI DEĞİŞMEYECEK"

"Üretim ve satışlarımız dün olduğu gibi bugünde artarak devam edecektir. Fiyat politikamızda yıllık planımız dışında herhangi bir şekilde günlük dalgalanmalar söz konusu olmayacaktır.Sizlerden aldığımız itibar ve güçle firmamız tüm bayilerimizin ürün taleplerini zamanında ve eksiksiz karşılayacaktır. Ve hizmet kalitemiz yükselerek kesintisiz devam edecektir."

"YERLİ MİLLİ ÜRÜNLERE YÖNELELİM"

Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı son olarak; "Devir, sizlerden aldığımız gücü ve itibari yine sizlerle paylaşma devridir. İşlerimiz bu döviz krizine rağmen daha iyi olacaktır. Bundan şüpheniz olmasın. Ülkemiz bu tarz krizleri, devalüasyonları atlatır ve unutur. Yeter ki bizler ithale dayalı ticaretlerimize dikkat edip, yerli ve milli ürünlerle ticarete yönelelim" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Balcı Balcı Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Aldatmak 72. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Haziran Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Ekşi Elmalar filmi konusu nedir? Ekşi Elmalar oyuncuları ve Ekşi Elmalar özeti! Ekşi Elmalar ne zaman, nerede çekildi? #129300 #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek?
İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title