Haberler

WELLA ile Moda Saçtan Başlar

Güncelleme:

Bu sezon şık ve güzel görünmenin sırrı saçlardan başlıyor çünkü saçlarınız giysilerinizde yakaladığınız modanın en etkili tamamlayıcısı...

Saç stilistlerinden ilham alınarak Avrupa'nın 1 numaralı kuaför markası WELLA tarafından geliştirilen Wella Koleston Köpük Saç Boyası, Wella Pro Series ve Wellaflex, saçıyla konuşulmak isteyenler için ideal...

Anne Hathaway, Cameron Diaz, Eva Herzigova ve Sienna Miller gibi birçok ünlü ismin saçlarını teslim ettiği WELLA Marka Elçisi Saç Stilisti Sascha Breuer'in 2013 İlkbahar&Yaz trendlerini sihirli dokunuşlarıyla gösterdiği WELLA lansmanı, moda denince son dönemde akla gelen en popüler ikili Hakan Akkaya ve Özge Ulusoy'un katılımıyla gerçekleşti. Sezon trendlerini Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya anlatırken, daha önce kullandığı açık renk saçlarını şimdi Koleston Çikolata Kahve Köpük Boya 6/7 ile saç rengini değiştiren Özge Ulusoy ise tarzı ile konuşulmak isteyen kadınlara ipuçları verdi.

"Bence şık görünmenin sırrı saçlardan başlıyor çünkü saçlarınız giysilerinizde yakaladığınız tarzınızın en etkili tamamlayıcısı" diyen Özge Ulusoy saç rengini Koleston Köpük Boya ile değiştirdiğini ve hem yüz ifadesini ortaya çıkaran hem de tarzını bütünleyen bir saç rengine sahip olduğunu belirtiyor. Moda tasarımcısı Hakan Akkaya ise "Ancak bakımlı saçlarda saç modeli ortaya çıkar" diyerek kusursuz saçların sırrının sağlıktan geçtiğini ekliyor. Moda dünyasının en tanınmış ve simgeleşmiş saç stillerine imza atan WELLA Marka Elçisi Saç Stilisti Sascha Breuer ise her kadının kendini güzel hissetmesi için en önemli adımın doğru saç ürünlerini kullanmaktan geçtiğini vurgulayarak, moda ile saçların ayrılmaz bir ikili olduğunu belirtiyor.

Wella ürünleriyle sadece üç adımda saçlarda istenilen etkiyi yaratmanın mümkün olduğunun anlatıldığı basın lansmanında kusursuz saçların sırları paylaşıldı: İlk adım kendi modanızı yaratmak için teninize en uygun saç rengini bulmak. Kolay kullanımı ile evde saç boyamayı keyifli hale getiren "Wella Koleston Köpük Boya"nın benzersiz formülü, saçınızda kolayca ve eşit olarak dağılıyor. Yoğun renkleri sayesinde kalıcılığını artırırken damlama ya da bulaşma sorununu da ortadan kaldırıyor. Kusursuz saçlar için ikinci adım bakımlı saçlara sahip olmak. Stilistlerden ilham alınarak tasarlanan Wella Pro Series şampuan, saç bakım kremi, ve onarıcı bakım kürü ipeksi yumuşaklık ve parlaklık sunarak saçların kolay şekil almasını sağlıyor. Üçüncü ve son adım ise gösterişli saçlara ulaşmak için gereken etkili şekillendirme. Wella Pro Series saç sprey ve köpük sayesinde her an kuaförden çıkmışçasına güzel görünen saçlara sahip olmak çok kolay. 24 saate kadar saçlarda maksimum tutuş sağlayan saç şekillendiriciler saçların gün boyu parlak görünmesini sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Akkaya Özge Ulusoy Moda Güncel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 7 Haziran Cuma İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Salah Galatasaray'a mı gelecek mi? Muhammed Salah kaç yaşında, bonservisi ne kadar? Çekya Malta maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Çekya Malta maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gaddar final mi yapıyor? Gaddar sezon finali bugün mü? Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Kızılcık Şerbeti sezon finali bugün mü? S Sport CANLI izle! 7 Haziran S Sport HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! S Sport 4K canlı maç izle Yalı Çapkını final mi yapıyor? Yalı Çapkını sezon finali bugün mü? Gaddar 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çekya Malta maçı CANLI izle! (HD) 7 Haziran Çekya Malta maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Kızılcık Şerbeti 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Ersun Yanal Amedspor teknik direktörü mü oldu? Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı Arka Sokaklar 679. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 7 Haziran Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma!
DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title