Haberler

Vural: İdrak Yolu Enfeksiyonu Geçiriyor

Güncelleme:

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine dair konuştu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin, "Öncelikle yapması gereken kendisi hekimini değiştirsin MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine ilişkin, "Öncelikle yapması gereken kendisi hekimini değiştirsin. Dağa çıkıp çıkmama konusunda bir türlü karar veremeyen şahsiyetin idrak yolları enfeksiyonu geçirdiğini düşünüyorum. 3.dönemi bitiyor diye umutsuz siyaset adamından umutsuz ev adamı moduna giren Sayın Arınç Manisa'ya sadece mesir macunu şölenlere katılmaya gitmesin. Manisa'da çok tecrübeli ve uzman bir yerden destek almasını tavsiye ediyorum" yanıtını verdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın sözlerine yanıt vererek şöyle dedi:

"Bize dönük saldırısı aslında Başbakan Yardımcısı Arınç'ın da tam da suçüstü yakalanma halet-i ruhiyesini yansıtıyor.

Elhamdülillah bedenen de ruhen de aklen de fikren de sağlığımız iyi, imanımız tam. Dün ne diyorsak dün neye inanmışsak bugün de aynı şeye inanıyor, aynı şeyleri söylüyoruz. Hayatımızda, düşüncemizde, inancımızda kırılma, sapma, zikzak olmadı, biz birileri gibi fikir ve siyaset namusunu bir yerlerde bırakan değil, şeref ve haysiyet meselesini siyaset malzemesi yapmak suretiyle kendi kendini tekzip edenlerden Allah'a hamdolsun ki hiç olmadık."

-"TERÖRİST SEVİCİ BİRİSİ SİZCE HANGİ RUH HALİNİ TAŞIYORDUR"-

"Destek alması gereken kim?" sorusunu yönelten Vural, şöyle dedi:

"Hayatının her alanı bu zikzaklarla bu çarklarla bu gelgitlerle iki geri bir ileri tavırlarıyla dolu olan Sayın Arınç bizim için "destek almalı' demiş. Destek alması gereken kim? Ölen teröristleri masum olarak nitelendiren, teröristbaşını kader kurbanı olarak gören, PKK'lılar için ağlamayan insan değildir deyip taziyelerde bulunup Allah korkusuyla akıtılan gözyaşının yerine Allah, vatan, millet, bayrak için canını feda eden şehitlerimize gözyaşı akıtmak yerine millete, vatana, bayrağa kasteden PKK'lı teröristlere gözyaşı dökülmesini onlar için üzülmesini söyleyen terörist sevici birisi sizce hangi ruh halini taşıyordur.

Ölen PKK'lılara üzülen, taziyelerini bildiren Arınç'ın şehit annesini şehit anasını azarlaması sizce hangi ruh halini yansıtıyor?"

-"İDRAK YOLU ENFEKSİYONU GEÇİRİYOR"-

"Bu açıklamalarını bu zikzaklarını baş dönmesine bağlıyorum kendisinin, anlaşılıyor ki kendisinin hekimini değiştirmesi gerekiyor. Öncelikle yapması gereken kendisi hekimini değiştirsin" diyen Vural, "Bütün bu ifadeleri kullanan dağa çıkıp çıkmama konusunda bir türlü karar veremeyen şahsiyetin idrak yolları enfeksiyonu geçirdiğini düşünüyorum.

3. dönemi bitiyor diye umutsuz siyaset adamından umutsuz ev adamı moduna giren Sayın Arınç Manisa'ya sadece mesir macunu şölenlere katılmaya gitmesin. Manisa'da çok tecrübeli ve uzman bir yerden destek almasını tavsiye ediyorum, kendilerine. Ama her şeyden önce Cenab-ı Hakk'tan kendisine idrak nasip etmesini diliyorum" dedi.

Arınç'a seslenen Vural, "MHP'ye dil uzatmış, baraj altında kalmakla tehdit etmiş. Buradan sesleniyorum. Baraj altında kalmakla bizi suçlayan ey Bülent Arınç, MHP ve milliyetçilik fikri dün olduğu bugün de yarın da ayakta kalacaktır" dedi.

Hud Suresi'ne değinen Vural, "Cenab-ı Hakk, Hud Suresinin 113. Ayeti'nde, 'Zulmedenlere meyletmeyin, yoksa size cehennem azabı dokunur' diyor" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmaya işaret eden Vural,

"Sayın Başbakan, MHP'nin çamur deryasına saplandığını ve orada kalacağını söyleyerek MHP'ye hakaret ediyor, BDP ve PKK'ya adeta yalvarıyor. Başbakan'a sesleniyorum ve Bülent Arınç'a sesleniyorum. Dün kızıl emperyalistlerin kurşunlarıyla MHP'yi, ülkücüleri ve milliyetçileri bitirmeye çalışanlar, darbeci Kenan Evren'in kurduğu zindanlarda işkenceye uğratanlar, haksızca idam edenler, onun mahkemesiyle MHP'yi ve milliyetçiliği bitirmek isteyenler tarihin karanlığına gömülmüşlerdir" dedi.

-"BUNLARIN DIŞI YEŞİL, İÇİ KIRMIZIDIR"-

PKK ile işbirliği yaparak MHP'yi bitirmeye çalışan bir zihniyet olduğunu ifade eden Vural, "Bunların dışı yeşil, içi kırmızıdır" diyerek şöyle devam etti:

"AKP, Öcalan'a yaranarak, yüz sürerek siyaset yapmayı tercih etmiş Türk milletini ise hedefine almıştır. Sayın Başbakan'a sesleniyorum. MHP'ye dil uzatacağınıza İmralı canisinin, bebek katilinin o dört duvarı içerisinde kalmış o mahkumun yol haritasına mahkum kaldığınız için kendinizi sorgulayın.

Sayın Başbakan biz milletimizi bin yıllık kardeşlik pınarından su içmeye davet ediyoruz. İmralı'da imzaladığın mutabakatı kürekçi arkadaşların BDP ve CHP ile ihanet seyir defterine dönüştürme çabalarına karşı çıkmak, buna ortak olmamak bize, çıktığın bebek katilinin deniz yolculuğunda PKK kayığında kürek çekmek, postacılık yapmak ancak ve ancak bu zihniyete yakışır."

Basın mensuplarının, "Manisa'nın ne özelliği var? Orada bir akıl hastanesini mi kastediyorsunuz?" sorusuna ise Vural, "Bilmiyorum orada ne varsa bilemiyorum. Kendisi daha iyi bilir, Manisa milletvekili olduğu için" demekle yetindi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Bülent Arınç Oktay Vural İmralı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
title