Haberler

Voleybolda Derbi Maçta Tribünler Boşaltıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarının ayrı ayrı polis kontrolünde salonu boşaltma görüntüleri - Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nda İzmir'deki Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin arasındaki karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle salon boşaltıldı Müsabaka, bir Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'ye ait bir pankartı indirmesinin ardından çıkan olaylar nedeniyle yaklaşık 20 dakika geç başladı Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nda İzmir'deki Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin arasındaki karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle tribünler boşaltıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarının ayrı ayrı polis kontrolünde salonu boşaltma görüntüleri - Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nda İzmir'deki Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin arasındaki karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle salon boşaltıldı

Müsabaka, bir Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'ye ait bir pankartı indirmesinin ardından çıkan olaylar nedeniyle yaklaşık 20 dakika geç başladı

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı'nda İzmir'deki Fenerbahçe Grundig ile Galatasaray Daikin arasındaki karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle tribünler boşaltıldı.

İzmir Atatürk Voleybol Salonu'ndaki müsabakadan önce bir Galatasaray taraftarı, seyircinin olmadığı bölüme geçerek buradaki Fenerbahçelilere ait "Sen yoksan kopsun kıyamet, hayatım senden ibaret" yazılı pankartı indirdi ve pankartla kendi tribününe döndü.

Bu olaya tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray tribününe doğru yöneldi. Bu sırada çıkan arbede güvenlik güçleri tarafından önlendi. Emniyet güçleri biber gazı da kullandı.

Fenerbahçeli bir taraftarın Galatasaraylılara ait afişi indirmek için diğer tribüne geçmek istemesi üzerine iki takım taraftarları arasında kısa süreli bir kavga yaşandı.

İki takım oyuncuları bir süre bekledikten sonra soyunma odasına gitti. Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaraylı oyunculara su dolu iki pet bardak attı.

Kötü tezahüratlar nedeniyle salon boşaltıldı

Planlanandan yaklaşık 20 dakika geç başlayan müsabakada, ilk sette iki takım voleybolcuları, taraftarlarına kötü tezahüratları sonlandırmasını istedi.

Tribünlerin tezahüratlarına devam etmesi üzerine 2. sette Fenerbahçe Grundig 20-12 öndeyken hakemler ve oyuncular soyunma odasına gitti.

Müsabakaya seyircisiz devam edilmesine karar verilirken, ilk önce Fenerbahçe, daha sonra da Galatasaray taraftarları salon dışına çıkarıldı.

Salonun boşaltılmasından sonra karşılaşma yaklaşık 1 saat 20 dakika duraklamanın ardından tekrar başladı.

İki takım arasında geçen sezon 23 Nisan 2015'te yine İzmir'de oynanan final etabı maçında tribünler müsabaka başlamadan önce boşaltılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Grundig İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title