Haberler

Video: Çin'in Kuzeybatısındaki Pirinç-balık Ekosistem Parkında Bereketli Bir Hasat Yaşandı

Güncelleme:

Çin'in kuzeybatısında yer alan Ningxia Hui Özerk Bölgesi'nin Helan ilçesindeki Pirinç-Balık Kırsal Ekosistem Gezi Parkı, 170 hektardan fazla alanda ekili pirinç olgunlaştığı için hasat sezonuna girdi.

Çin'in kuzeybatısında yer alan Ningxia Hui Özerk Bölgesi'nin Helan ilçesindeki Pirinç-Balık Kırsal Ekosistem Gezi Parkı, 170 hektardan fazla alanda ekili pirinç olgunlaştığı için hasat sezonuna girdi.

Park, balık ve pirincin ekolojik olarak yetiştirilmesini, pirincin derin işlenmesini ve eğlence turizmini bütünleştiriyor. Pirinç tarlasından resimler ve diğer manzaralar, yoğun sezonda birçok turisti kendine çekerek yerel turizmi canlandırıyor.

Buradaki çeltik tarlaları ayrıca balık, yengeç, kenevir ördekleri ve diğer hayvanlar için çiftlik görevi görüyor ve ekolojik tarımın gelişmesini kolaylaştırıyor.

Park ayrıca çiftçiler için istihdam sağlıyor ve her hane yaklaşık 70.000 ila 80.000 yuan (9.800 ila 11.240 ABD doları) yıllık gelir elde edebiliyor.

CHEN RU, Ningxia Pirinç-Balık Kırsal Ekosistem Gezi Parkı personeli:

"Bu yıl hektar başına yaklaşık 11.271 kilogram ürünle yaklaşık 173 hektar pirinç yetiştirdik. Bu yıl bizim için yaklaşık 100 kişi çalışıyor. Pirinç burada işlendi. İyi bir hasatımız oldu, bereketli bir yıl geçirdik."

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Yinchuan'dan bildiriyor.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title