Haberler

Eşine atılan mesaja sinirlenen veli, okulu basıp öğretmeni yumrukladı

Güncelleme:

Ankara'nın Mamak ilçesindeki Oruç Reis İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Zeynel Demirhan, öğrencisinin annesi Medine K.'ye çocuğunun alacağı kitapla ilgili mesaj attığı gerekçesiyle kocası Emrah K.'nin sınıfta yumruklu saldırısına uğradı. Emrah K, jandarma tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakıldı.

Çarşamba günü Oruç Reis İlkokulu'nda meydana gelen olayda veli Emrah K, sınıfa girip öğrencilerine ders anlatan öğretmen Zeynel Demirhan'a tekme ve yumrukla saldırdı. Hizmetlilerin araya girmesiyle kurtarılan Zeynel Demirhan, sınıftan çıkıp, koşarak okul müdürünün odasına kaçtı. Ancak Emrah K. öğretmenin peşinden gidip, odada kendisine engel olmaya çalışan okul müdürü Mutlu Özsoy'a da yumruk salladı.

O ANLAR KAMERADA

Görevliler tarafından sakinleştirilen Emrah K., çağırılan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öğretmenin çocuğunun alacağı kitapla ilgili eşine mesaj atmasına sinirlendiği iddia edilen Emrah K.'nın sınıfa girmesi, öğretmenin sınıftan çıkıp okul müdürünün odasına kaçması güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüler, jandarmaya teslim edilirken, Emrah K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Eşine atılan mesaja sinirlenen veli, okulu basıp öğretmeni yumrukladı

"İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM"

Darp raporu alan ve Emrah K.'den şikayetçi olan Zeynel Demirhan, 26 yıllık eğitim hayatında ilk kez böyle bir şey yaşadığını söyledi. Demirhan, "Veli sınıfa girdi, 'hoş geldiniz' diyecektim. Sonra tokat attı, ardından tekme attı. Araya hizmetli arkadaşlar girdi. Benim o ara gözüm kararmış, kendime geldiğimde ise müdür odasına kaçtım. Jandarma çağırdığımız için de müdürün odasının kapısını kırdı" dedi.

Eşine atılan mesaja sinirlenen veli, okulu basıp öğretmeni yumrukladı

"MESAJ ATMASINA ÇILDIRMIŞ"

Görgü tanığı hizmetli Özlem Tuncel ise saldırı sırasında çocukların büyük korku yaşadığını anlatarak, "Çocukların kimisi istifra etmişti kimisi de bağırıyordu. Ben adamı sakinleştirmeye çalıştım. 'Benden alamayacağı kitap parasını eşimden neden istemiş' dedi. Yani özelden mesaj atmasına çıldırmış. 'Niye gruptan yazmıyor' dedi. Öğretmen de kırıcı olmamak için özelden yazmış. Tamamen algı meselesi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (83)

Metin Öge:

Güzelde babada adam olsaydı okula veli olarak kendi ismini verseydi.

1460
124
yanıtYanıtla
Hatice Çiriş:

Baba çalışıyorsa nasıl gelecek anne ilgilenir çocuğuyla vatzap gurubu diye bir şey var ordan yazabilir özel msj atmasına gerek yok helede bu bir bayansa ellerine sağlık çok iyi yapmış ibret olsun kendini bilmezlere

yanıt7
yanıt46
Atilla Akkuş:

Zaten veli olarak gruptan yazışabiliyormuş harici araya çomak sokmanın alemi yok değil mi insanlar zaten geçinemiyor gücüm yok alamamın üzerine eşine özel mesaj yazıp utandırmanın da alemi yok dimi gidip o kadar cocugunda psikolojisini bozmakta gerekmiyor herkes kendini bilmeli. yoksa çok farklı tablolar olur.

yanıt7
yanıt6
bengisu karaca:

NE YAPMIŞ ÖĞRETMEN KİTAP ALIN DEMİŞ, VELİ NİN KADINI ERKEĞİ Mİ OLUR,KİME ULAŞIRSA ONUNLA MUHATAP OLUR ÖĞRETMEN.İLGİLENMEYİN NE KAYNAK NE KİTAP ÖNERİN SAYIN ÖĞRTEMENLER.

1267
177
yanıtYanıtla
Hakan :

Çok yanlış bir tutum. Bunun yanında buradan tüm öğretmenlere sesleniyorum; öğrencilerden piyasada olmayan, zor ulaşılır kitapları talep etmesinler

645
620
yanıtYanıtla
Filiz Krc:

Piyasada olmayan kitap olduğu kanısına nasıl vardınız.

yanıt3
yanıt1
Ersin Düzgün:

Yoksa yumruğu yerler dimi...çok budalaca bir yorumda bulunmuşsunuz... Vara yoğa sinirlenip saldıran insanların arasında yaşıyoruz ve adaletin A sı dahi yok...Hatta şiddete teşvik eden bir sistem...

yanıt3
yanıt4
Haydar :

Adam Hakli, Dagilin Beyler... Eskiden ögrencinin defterine not birakilirdi. Her insanin bir kutsali vardir

109
624
yanıtYanıtla
Sadık Sadık:

Nesi haklı anlamadım. 2023 yılına girerken uğrastığımız şeye bak. Çocuğunun destek kitabını alamayacak kadar aciz mahluk. Bizim toplumda çocukla anne ilgileniyor o yüzden anneyle iletişime geçmesi kadar normal birşey yok. Ezik lik deniyor buna

yanıt465
yanıt56
VaioNokia:

erkeklik yada adamlık yada delikanlılık böyle bir şey değil... düpedüz hadsizlik, terbiyesizlik...

572
46
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title