Haberler

Vatandaşlar Beylikdüzü'nden Memnun

Güncelleme:

Ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Uzun, mesai saati sonrası belediye çalışanlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Ev ve esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan Uzun, mesai saati sonrası belediye çalışanlarıyla yemekli toplantıda bir araya geldi. Yüzde 71 başarı ve memnuniyet oranı sağlamış olan Beylikdüzü Belediyesi, icraatlarından alkış topladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başkan danışmanları ve başkan yardımcılarıyla Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde (BKM) mesai tüm belediye çalışanlarıyla yemekli toplantıda buluştu. Başkan Uzun, personele "Biz bir takımız, en alt kademeden, en üst kademeye herkesin önemi ve görevi çok büyük. Dolu dolu geçirdiğimiz 5 yılda 641 projeyi birlikte gerçekleştirdik" dedi. Başkan Yusuf Uzun, memnuniyet anketlerinde Beylikdüzü'nün %71 çok başarılı ve başarılı kategorisinde olduğunu da belirterek, "Bütün projeleri birlikte gerçekleştirdik, bu başarımızı tüm mesai arkadaşlarımızla beraber izleyelim" diye konuştu. Projelerin sunumu büyük beğeni topladı.

Dev Projeler Gerçekleştirildi

Başkan Uzun, "5 yıllık görev süresince 200 km yeni yol çalışması yaptık, 200 bin ton asfalt döktük, 90 adet park yaptık. 9 tane Aile Sağlığı Merkezi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Beylikdüzü ve Gürpınar Kültür Merkezleri, öğretmenevi ve Adnan Kahveci Mahallesi Kapalı Pazarını hizmete açtık. Eğitime kazandırdığımız dersliklerle, çevreye verdiğimiz değerle, yaptığımız aydınlatma çalışmaları ile Beylikdüzü'nün her yeri ışıl ışıl oldu" dedi. Beylikdüzü sahillerini yeniden yapılandırdıklarını ve Beylikdüzü'nün İstanbul'un en güzel sahillerinden birine sahip olduğunu da ifade eden Başkan Uzun, 3 büyük derenin ıslahı ve hastane inşaatının devam ettiğini Beylikdüzü Dev Spor Kompleksi ve Yeşil Vadi çalışmalarında da son aşamaya gelindiğini belirtti. Sunum sonunda konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, "Burada çok iyi bir ekip çalışması görüyorum. Hepinizin yolu açık olsun" dedi.

Vatandaşla İç İçe Oldular…

Başkan Uzun, Milletvekili Saral ile birlikte Beylikdüzü Trabzonlular Derneği ziyaretinde Karadenizli hemşehrilerine hitap etti. Milletvekili Saral, Başkan Uzun için destek istedi. Dernek Başkanı Ali Osman Başer de desteklerinin devam edeceğini belirterek, kendilerine başarılar diledi.

Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Bitlis Dernekler Federasyonu Toplantısı'na da katılan Başkan Uzun'a AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Seyithan İzsiz de eşlik etti. Dernek üyeleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Başkan Uzun hem yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı, hem de istek ve önerileri dinledi. Beylikdüzü'nün güzelleşmesi için hep birlikte fikir üretmenin ve çalışmanın kendisini daha da motive ettiğini söyleyen Uzun "Temennim şudur ki; Daha nice projeyi birlikte başaralım" dedi. Vatandaşlar, Cumhuriyet Mahallesi esnaf ziyareti ve Dereağzı Mahallesi ev toplantısı gerçekleştiren Başkan Yusuf Uzun'un ilgisinden memnun kaldı.

Marmara Mahallesi'nde esnaf ziyareti de yapan Başkan Uzun, Milletvekili Saral ile birlikte vatandaşlara karanfil dağıttı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Milletvekili Saral ve Başkan Uzun ayrıca Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde İSMEK Kurslarını ziyaret etti. Ardından Kavaklı Merkez Camii'nde Fehim Saygın'ın cenaze namazına katıldı, namaz sonrasında ise Saygın Ailesi fertleri ve yakınlarına taziyelerini sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yusuf Uzun İstanbul Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title