Haberler

SPOR Vanspor'un yeni başkanı Mehmet Avcı oldu

Güncelleme:

SPOR Vanspor'un yeni başkanı Mehmet Avcı olduBehçet DALMAZ/VAN,(DHA)- TFF2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Silahtaroğlu Vanspor'da başkan Seyithan İzsiz'in istifasından sonra, Asbaşkan Mehmet Avcı, yönetim kurulunun kararıyla kulüp başkanlığına seçildi.

SPOR Vanspor'un yeni başkanı Mehmet Avcı oldu

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)- TFF2'nci Lig Kırmızı Grup ekibi Silahtaroğlu Vanspor'da başkan Seyithan İzsiz'in istifasından sonra, Asbaşkan Mehmet Avcı, yönetim kurulunun kararıyla kulüp başkanlığına seçildi.

Avcı, " Van'ın bütün dinamikleri bu noktada birleştirebilirsek Vanspor, bölge için çok önemli bir güç merkezidir. Bundan sonraki süreçte Vanspor için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz'in istifasından sonra, kulüp başkanlığına Mehmet Acvı getirildi. Yönetim kurulunun kararıyla başkanlığa seçilen Avcı, bir otelde düzenlediği basın toplantısında Vanspor'un geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Avcı, kulüp başkanı Seyithan İzsiz'in istifasından sonra Vanspor'da yeni görevlendirmeler yapıldığını ve bu görevlendirmelerde kendisinin kulüp başkanı seçildiğini belirterek şöyle konuştu:

"Son zamanlarda yaklaşık 10 gündür Vanspor'un faydasına olmayan konularla gündeme geldiğimiz için hem sizlerden, hem de değerli kamuoyundan özür diliyoruz. Bizler Vanspor'un iyi bir seviyede olmasını, iyi bir noktaya gelmesini arzu ederek, bu süreçte Vanspor'un olağan kongrelerinde adayların çıkmaması ve yaşanan problemleri de kendimiz de tespit ettiğimiz için İstanbul, Ankara ve Van'dan farklı alanlarda faaliyet gösteren iş insanları ile bir araya gelip, Vanspor'un yönetim kuruluna talip olduk. Göstermiş olduğumuz gayret önemli bir fedakarlığın göstergesi. Bizler, bu arkadaşların bir Vefa grubu olarak da anılmasını isteyerek de böyle bir yapıyı kurduk. Vanspor çok güllük, gülistanlık bir yapı değildi. Vanspor'un kendi içerisinde zaten önemli problemleri vardı. Futbolcular, teknik heyet ve ekonomik açıdan zaten problemleri ile boğuşan bir yapıydı. Vefa grubundaki her bir arkadaşımız, bu yapının zaten problemli olacağını ve bizler de bu problemlerle boğuşmak için bir araya geldiğimizi tekrardan kamuoyuna açıklamış olayım. Bizler, bu yönetimi oluştururken şampiyonluk hedefiyle bu yönetim kurulunu oluşturmadık. Öncelikle bu takımın bu ligde kalabileceği şekilde, bütün tedbirleri alabilecek düzeyde hareketle yola çıktık. Oyuncularımızın, teknik heyetimizin, taraftarlarımızın güzel bir birlikteliğiyle oluşan sinerji sahaya çok güzel bir şekilde yansıdı ve bu yansımanın da sonucunda yaklaşık 8 haftada liderlik pozisyonuna taşımış olduk. Bu liderlik tabii ki hedefleri biraz daha farklı noktaya taşıyabilir ve biz bunları da yine anlayışla karşılıyoruz. Bunun devamını sağlamak için de elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. Vanspor, bizler için ne kadar önemliyse Van'ın bütün dinamikleri için daha fazla önemli olduğunun bilincindeyiz. Bizler bu bilinçle bu sorumluluğu alıp bu yola devam ettik. Biz kulüp başkanlığından istifa eden sayın Seyithan İzsiz'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler önümüze bakmamız lazım."

Vanspor'un bir reklam yeri değil, bir gönüllülük yeri olduğunu anlatan Avcı, "Burada Van'ın bütün dinamikleri bu noktada birleştirebilirsek Vanspor, bölge için çok önemli bir güç merkezidir. Bundan sonraki süreçte Vanspor için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda kenti bütün dinamiklerinin de manevi desteğine ihtiyacımız var. Van Spor, bundan sonraki süreçte birleştirici bir güç olacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Avcı Van Spor Güncel Haberler

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title